Ihr Produkt wurde Ihrem Warenkorb hinzugefügt

X
EINKAUF ABSCHLIEßEN
WEITER EINKAUFEN

11

AUG'14

O…

 
“Kurratu ayn” yani gözbebeğiniz…
 
Saflığın, berraklığın ve temizliğin diğer adı…
 
O, fıtrat üzere yaratılan paha biçilemez bir cevher…
 
Cennet bahçesinin nazik ve nazenin ”inci tanesi”…
 

09

AUG'14
 
Hadis ve siyer kitaplarında, özellikle çocuklara dair, bütün ezberlerimizi bozan tablolar da çıkar karşımıza… ‘Âlemlere rahmet’ olarak gönderilmiş Resûl-i Ekrem aleyhissalâtu vesselam, en çok da ‘çocuklara rahmet’ olarak gönderilmiş gibidir. Onun dünyasında çocuğun, çocukların apayrı bir yeri vardır.
 

02

AUG'14

 

Her kesimden kadına hitap eden tasarımlarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Sefamerve.com, Sefamerve Çocuk ile pazardaki yerini kotuyor.

27

JUL'14

Halk ağızındaki adıyla Şeker Bayramı olarak bilinir lakin Ramazan bayramının islamiyette şeker bayramı karşılığı hiçbir zaman olmamıştır. Bu hususta dikkatli olmalı, böyle dini birgüne farklı anlamlar yüklememeliyiz.

25

JUL'14

 

 

Pek fazla merhametli olan Peygamberimiz(s.a.v),ümmeti hakkında son derece şevkatli,merhametli idi.Ümmeti hakkında daima kolaylık yönünü tercih buyururdu.Namazda iken bir çocuğun ağladığını işitse,
 
ona merhameten namazını hafifçe kılar(kısa tutar),çocuğun sesini durdurmak isterdi.Hele Hakk’tan kaçınanların hallerine pek acır,hidayete ermeleri için dua ederdi.