Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

13

EYL'22
Düğün ve Özel Günlerde Tesettür Giyim

Düğün ve Özel Günlerde Tesettür Giyim


Düğün ve Özel Günlerde Tesettür Giyim

Düğün sezonu her mevsim aktif olarak devam etmektedir. Özellikle yaz mevsimi ile birlikte düğünler ve etkinlikler artmaktadır. Düğün gibi özel günlerde ne giyileceği konusu her zaman kadınlar için önemli bir konudur. Ne giyeceğine karar veremeyenler için düğünler ve özel günler için tesettür modası hakkında bir kaç önerimiz var. Birçok seçenek arasından kendinize en uygun olanı bulabilir, hem şıklığa hem de rahatlığa ulaşabilirsiniz.

Önemli olan ne giyeceğine karar vermek. Kulağa zor gibi gelse de tarzınıza en uygun modeli Sefamerve ile kolayca bulabilirsiniz.

Düğünler için tesettür modası oldukça çeşitlidir. Düğünlerde ve davetlerde giyilebilecek çok şık tesettür elbise modelleri bulunmaktadır. Çeşit çeşit çeşitler arasından bir süre seçim yapmak zor olsa da içinde kendinizi en rahat ve güzel hissedeceğiniz kıyafeti bulabilirsiniz.

Düğünlerde tesettür giyimde dikkat edilmesi gereken birçok nokta vardır. O halde gelin tesettür gelinlik modasına ve tesettür elbiselere geçelim.

Canlı Renklerle Parlayın

Özellikle özel davetlerde tercih edilen kadife kumaş, davetler ve düğünler için oldukça uygun bir seçimdir. Bu nedenle canlı renklere sahip bir kadife tesettür elbise sizi çok güzel gösterecektir. Üstleri ve kolları farbalalı kadife elbiseler dinamik ve estetik bir görünüme sahiptir. Günlük giyilebilecek kadife elbiseler bile en güzel aksesuarlarla abiye dönüşebilir. Düğünlerde veya özel günlerde kadife kırmızısı bir gece elbisesi ve düz renk bir eşarp kullanmak aradığınız görünümü tamamlayacaktır.

Zarif Bir Görünüm İçin Siyah Uzun Elbise Seçin

Her kadının bir düğün için bir abiye elbisesi olmalıdır ve bu abiye elbise her şeyle kombinlenebileceği için siyah olabilir. Abiye denilince akla ilk gelen renk siyahtır ve düğünlerde ve özel günlerde tesettür modasında oldukça fazla tercih edilmektedir. Düğüne gittiğinizde siyah bir tesettür elbise ve güzel bir eşarp sizi zarif göstermek için yeterlidir. Fırfır kollu veya fırfırlı siyah uzun elbiseler zarafet getiriyor. Çok fazla dikkat çekmeden şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Gümüş grisi ayakkabı ve çantalarla kombinleyebilirsiniz.

Dantelli Tesettür Elbiseler

Dantel, her mevsim düğünlerde tesettür giyimin oldukça önemli bir parçasıdır. Kadınların hem şık hem de zarif görünmesini sağlar. Mavi ve yeşil renklerin bir arada kullanıldığı uzun elbiselerde dantel kullanımı ise bambaşka bir elbise modeli oluşturuyor. Bele oturan ve alt kısmı geniş olan bu elbise modeli için mor bir portföy çanta çok yakışacaktır.

Dantel, inci gibi şık ve zarif detaylar bir araya gelerek çok güzel modeller ortaya çıkıyor. Dantel detayı elbiselerde şık ve zarif bir görünüm yaratır. Farklı kumaş ve detaylara sahip birçok elbise modeli bulunmaktadır. Birçok model ve renk arasından vücut tipinize ve tarzınıza en uygun modeli seçerek düğün ve özel günlerinizde tesettür modasını yakalayabilirsiniz.

Mükemmel Kombininizi Yaratın

Düğünler ve özel günler için tesettür modası sizin tarzınıza göre şekilleniyor. Özel günlerinizde abiye elbise giymek zorunda değilsiniz. Tesettür elbiseler, etek ve tunik takımlar, etek - bluz ve ceket takımlar, sade elbise modelleri, pantolon ve tunik takımlar gibi tesettür modasına uygun birçok parça bulunmaktadır. Doğru kumaş ve doğru seçim ile mükemmel kombininizi oluşturabilirsiniz.

Sadeliği Sevenler İçin Tek Parça Elbise Modelleri

Düğünler için tesettür modası önerileri arasında en popüler modeller sadeliği ve şıklığı ile öne çıkan tek parça elbiseler. Bu elbiselerin yaka, bel veya kol manşetlerindeki minik işlemeler ve detaylar elbisenin şıklığını gözler önüne seriyor. Elbise seçerken tek renk bir elbise seçmek daha sade ve şık bir görünüm oluşturmanıza olanak sağlayacaktır.

Siz de şifon elbiseler ile hem şık hem de rahat olabilirsiniz. Üstelik düğün dışında farklı özel günlerde ve günlük hayatta da dilediğiniz elbiseyi giyebilirsiniz. Şifon elbiseler bu sebeplerden dolayı oldukça sık tercih edilmektedir.

Aksesuar Seçimi İle İlgili Tavsiyeler

Düğünler ve özel günler için tesettür modasında aksesuarlar önemli bir rol oynamaktadır. Sonuçta detaylar bütünü tamamlayan parçalardır. Örneğin düğünde kullanacağınız çantalar her zaman küçük ve şık olmalıdır. Bir portföy çanta veya küçük bir askılı çanta seçebilirsiniz. Takılara gelince, elbisenize göre seçim yapmalısınız. Örneğin, sade, düz renk bir kıyafet üzerine ışıltılı bir kolye veya yüzük kullanabilirsiniz.

Makyaj için sadeliği öneriyoruz. Tesettür gelinlik için eşarp seçerken aynı renk veya elbisenin farklı tonlarında bir eşarp kullanmak en ideal seçenektir.

Size en uygun renkleri bulun. Her kadın beğendiği veya ona yakışan rengi tercih eder. Düğün tesettür modasına baktığımızda her renk tasarımı farklı modelleriyle göz alıcı bir şıklık sunuyor. Görünümünüzü oluştururken her zaman giydiğiniz renklere odaklanmak yerine, farklı renk alternatiflerini deneyin ve size en uygun renkleri keşfedin. Düğünün en şık kadınları arasında yer almak sizin elinizde.

Sefamerve olarak özel gününüze en uygun kıyafeti bulmanız için size birçok seçenek sunuyoruz. Yüzlerce seçenek arasından kendinize en uygun olanı bulabilir, özel günlerinizde hem şık hem de rahat olabilirsiniz.