Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

13

NİS'23
Tesettür Giyiminde Bahar Kombin Önerileri


Tesettür Giyiminde Bahar Kombin Önerileri

Tesettür Giyiminde Bahar Kombin Önerileri

İlkbaharın gelişiyle birlikte çoğumuz gardırobumuzda ilkbahar/yaz kıyafetlerine geçiş yapmaya başladık. Bahar için gardırobunuzu güncellemeyi düşünüyorsanız alışveriş yapmadan önce 2023 ilkbaharının en son moda trendlerini bilmeniz gerekir. Ana akım moda trendleri bir sezon önceden belirlenmektedir. Güncel olarak birçok farklı bahar kombini önerisi mevcuttur.

Yeni sezonda satın almak isteyebileceğiniz ve geçen sezondan dolabınızdan çıkarmak isteyebileceğiniz parçalar hakkında fikir vermek üzere bu yazıyı hazırladık. Size ilham verecek tesettür moda trendlerini bir araya getirdik. Tesettürlü kadınlar için en sevilen bahar kombin önerilerini keşfetmek için okumaya devam edin.

Pastel Tonlu Şallar ve Çiçekli Elbiseler

Çiçekli maksi elbiseler, her bahar gardırobun önemli bir parçası haline gelir. Gardırobunuzda hala yoksa canlı renklerde çiçekli bir maksi elbise almanız gerekebilir. Kot ceketler ile maksi elbiseleri kombinleyerek, tesettür stilinize çok yakışan klasik bir bahar görünümü oluşturabilirsiniz. Çiçekli elbisenizi pastel tonlarda bir şal ile kombinleyebilir, görünümü tamamlamak için gösterişli bir kolye, dolgu topuklu sandaletler ve aksesuarlar kullanabilirsiniz.

Bu kombinde genel kural, çiçek desenli bir elbiseyi pastel renkte zarif bir şal ile kombinlemektir. İpek şifon şallar ve bir benzeri olan Jorjet ipeği ince görünümüyle, kombininize renk ve zarafet katacaktır. Tesettür modası için bahar kombin önerileri çeşitlilik gösterse de çiçekli elbiseler bir başlangıç noktasıdır.

Nefes Alan Kumaşları Tercih Edin

Hızlı tempolu yaşantımızda iyi görünen ve iyi hissettiren giysiler bulmak zor olabilir. Özellikle çok terleyen bir yapıya sahipseniz, mümkün olduğunca rahat ve nefes alan kumaşları arıyor olabilirsiniz. Bahar kombin önerileri düşünüldüğünde, nefes alan kumaşlar listemizde, pamuk ilk sırada yer alır. Pamuk, en çok nefes alan kumaşlardan biridir. Gündelik ve özel görünümler için rahat ve şık seçenekler sunar. Nefes alan yapısının yanı sıra uzun ömürlü ve yumuşaktır. İkinci önerimiz ise ketendir. Keten, özellikle gündelik giyim için tercih edilen bir yazlık kumaştır.

Büyük lifleri ve açık dokumaları sayesinde çok az bakım gerektirirken, mükemmel nefes alabilme özelliğine sahiptir. Keten pantolon sıcak bahar günlerinde ve yaz aylarında giymek için her zaman harika bir seçenektir. Ek olarak, bol paça pantolonlar da oldukça rahattır ve sıcak havalar için idealdir. Bol paça pantolonları dökümlü bir bluzla kombinleyerek renkli bir başörtüsü ve şık babetlerle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Pileli Etekler

Uzun pileli etekler gelip geçici bir trend olsa da şu sıralar en popüler bahar kombin önerilerinde yer almaktadır. Moda trendlerini takip etmeseniz de uzun, pileli etekler, özel günler ve günlük giyim için şık bir görünüm sunar.

Uzun, pileli etekleri farklı parçalarla kombinleyerek tesettüre uygun görünümler elde edebilirsiniz. Modern stilleri sayesinde çeşitli renk ve dokulara sahip birçok pileli etek satın alabilirsiniz. Vücut formunuzu iyi gösteren ve tesettür giyime uygun pileli etek modelleri seçerek; çeşitli durumlar için sade kazaklar, şık bluzlar, blazer ceketler ve diğer parçalarla kombinleyebilirsiniz.


Tesettür Giyiminde Bahar Kombin Önerileri Tesettür Giyiminde Bahar Kombin Önerileri Tesettür Giyiminde Bahar Kombin Önerileri

Kombinlerinize Kot Parçalar Dahil Edin

Özellikle baharlık olmak üzere pek çok giyim ürünü her türlü kot parçalar ile kombinlenebilir. Ne kadar özgün olmaya çalışırsanız, kot kombininiz o kadar iyi görünecektir. Giymek için en iyi tonları bilmeniz ve bunları eşarbınızla mükemmel bir şekilde kombinlemeniz gerekecektir. Kot bluzlar da bu sezon yeniden ortaya çıkıyor.

Son zamanlarda birçok tesettürlü fenomenin bu oversize denim bluzları çeşitli kombinlerde giydiği görüldü. Kot bir bluzun her vücut tipine yakıştığı da inkar edilemez. Bu nedenle, kot parçalar giymek istiyorsanız bluzlar en iyi seçenektir. Yüksek belli kot pantolonlar da günlük görünüm için idealdir.

Arkadaşlarınızla dışarı çıkarken şık ve rahat bir görünüm için kot pantolonları büyük beden gömlekler veya çiçekli hırkalar gibi herhangi bir üst parça ile giyebilirsiniz. Kot pantolonları en sevdiğiniz beyaz spor ayakkabılar ve nötr tonlarda bir başörtüsü ile kombinlemeniz yeterli. Eskitme bir kot pantolonla giyilen düğmeli bir gömlek, rahat ve şık bir görünüm sunar. Kombini, bir çift mokasen veya spor ayakkabı ve renkli bir başörtüsü ile tamamlayabilirsiniz.

Tunikler

Tunikler ve bluzlar, her durum için kullanışlı ve son derece rahat giysilerdir. Uzun pantolon veya taytlarla giymek için idealdir. Orta uzunlukta bir tunik giymeyi de tercih edebilirsiniz ancak çok geniş bir tunik seçmekten kaçınmalısınız. Tesettür tunikler rengine ve modeline göre pantolon-etek, kot ve geniş paça pantolonlar olmak üzere çeşitli pantolon modelleri ile giyilebilir. Çeşitli Tesettür tunik modellerini Sefamerve'den satın alabilirsiniz.

Spor Ayakkabılar

Her türden spor ayakkabı şu anda inanılmaz derecede popüler ve sonuç olarak, hemen hemen her durumda giyildiklerini görmeye başlıyoruz. Ayrıca spor ayakkabılar bahar gardırobunuz için de idealdir. Akıllara şu soru geliyor: Spor ayakkabı tesettür tarzda giysiler ile kombinlenebilir mi? cevap: evet, kesinlikle kombinlenebilir. Spor ayakkabılarla rahat bir tesettür görünüm oluştururken hangi parçaları giyeceğiniz önemlidir. İlk formül basit: şık, düz bir tişört veya kazak ile kombinleyerek kolayca hazırlanabilirsiniz.

Bej Tonları

Bej rengi, bahar kombin önerileri arasında en ön plandaki renk olarak karşımıza çıkıyor. Bu sezon pudra, açık bej ve açık kahve olmak üzere bejin pek çok tonu ve pembe alt tonlu bej renkler kullanılacak. Bu renk paleti klasik, şık ve zarif tasarımlar sunmaktadır. Baharlık gardırobunuz için bej renkli tesettür gömlekler, maksi elbiseler ve tesettür takımlar satın alabilirsiniz.

Uzun Ceketler

Uzun ceketler, tesettür giyime oldukça olarak uygundur. Kısa kollu üstler ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. İlkbahar/yaz sezonu için uzun ceketler ve trençkotlar gibi çeşitli stil ve renklerde ceketler satın alınabilir. İşte en sevdiğimiz trençkotlardan bazıları.

Tesettür modasında her zaman şık ve rahat giyinebilirsiniz. Size en çok yakışanı bulmak için farklı tarz ve renkleri denemekten korkmayın. Yazımızda tesettür modası için farklı bahar kombin önerilerini ele aldık. Sefamerve, ağırlıklı olarak tesettürlü kadınlara hitap eden bir online giyim mağazasıdır. Uzun maksi elbiselerden aksesuarlara kadar tesettürlü kadınlar için her türlü ürün yelpazesine sahiptir. Daha fazla fikir için online mağazamıza göz atmayı unutmayın.