Product has been added to Cart

X
GO TO THE CART
CONTINUE SHOPPING

14

JUL'14
 
 
 
 
Tesettür giyimin online adresi Sefamerve.com, Ramazan ayı boyunca sürpriz kampanyalarla çok özel hediyeler sunuyor.
 

04

JUL'14
 

 Ramazan Bayramında Sefamerve'nin birbirinden 

şık tasarımlarıyla stilinizi yansıtın..

 

07

JUN'14

26

MEI'14

18

NOV'13

 

Tesettür giyim konusunda model bakımından firmaların son zamanlarda beraber çalışmış olduğu tasarımcıların da etkisi ile bir çok hanımın beklentisine uygun abiye modelleri satışa sunuluyor. İlerleyen zamanlarda tesettür giyim kıyafetlerine erişim kolaylığı oldukça ilerlemiştir, gerek e-ticaret gerekse magazalarda tesettürlü hanımların istek ve beğenilerine hitap edecek ve memnun kalacaklarını sağlayacak bir çok kıyafet bulunmaktadır.

 

05

JUL'13

Aramiss Elbise

 

     Aramiss Elbise. Krep kumaştan imal edilmiştir. Düğün ve Bayramlarda kullanabileceğiniz şık elbiselerdir.Elbiseler uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz. 

19

JUN'13

Hatunca Elbise

 

 %80 polyester %20 viscon kumaştan imal edilmiş olan hatunca elbiseler yeni sezonun gözde elbiseleri arasında yer almaktadır ve elbiseler astarlıdır. Tasarımı ile de tesettürlü bayanlardan tam not almaktadır.

14

JUN'13

 

 

        Sefamerve Abiye Elbiseler. Düğün ve bayramlarda kullanabileceğiniz şık bir o kadarda rahat elbiseler. Şifon kumaş payetlerle süslenmiştir. Elbisemiz çok hafiftir. Tasarımı ile kapalı bayanları etkilemeyi başarmaktadır. Abiyeler sayesinde şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.