Product Added to Your Cart

X
VIEW CART
CONTINUE SHOPPING

22

JAN'15

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Melek Aydın özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

19

JAN'15

 

Tesettürlü hanımlarda şıklığın adresi olan sefamerve minik hanımkızlarımıza da el attı. Birbirinden şık kıyafetler ile kendi şıklığınızın yanısıra çocuklarınızın şıklığı içinde web sitemizi ziyaret edebilir dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile de sipariş verebilirsiniz.

 

 

 

 

15

JAN'15

 

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Şüşütown özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

29

DEC'14

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Elif Almak özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

24

DEC'14

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Aybikestil modellerini hala incelemediniz mi? Kendineözgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

03

DEC'14
 
Geçmişte ikiz kardeşler bir örnek giydirilir ve tüm dikkatleri üzerlerine toplarlardı. Şimdilerde ise anne-kız çocuk ve baba-erkek çocuk uyumlu giyim ürünleri de büyük ilgi görmeye başladı. Bir örnek giyinen anne-kızlar tüm şıklıkları ile dikkatleri üzerine topluyor. 
 

24

NOV'14

 

Günden güne büyüyen ve kalitesiyle Türkiyedeki en önemli tesettür markalarından biri olan Sefamerve elbiselerine mutlaka gözatmalısınız. Özellikle elbise ve etek boylarıyla tesettürlü hanımların kurtarıcısı olan Sefamervenin birbirinden şık birkaç elbisesini sizler için biraraya getirdik.

10

OCT'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen tesettür sektöründe yerini korumayı başaran nadir firmalardan. Çizgisini hiç bozmaması ve müşteri memnuniyetine verdiği önem bu şirketi ön planda tutmaya yetiyor. Site içinde de yeniliğe giden Sefamerve en yeniler kategorisiyle yeni ürünlere daha kısa sürede ulaşmanızı kolaylaştırıyor. İşte sizin için seçtiğimiz modellerin birkaçı..

16

SEP'14

Sefamerve bayram indirimine erken başladı.. Elbise fiyatları inanamayacağınız kadar çok düştü.

21

AUG'14

 

Sefamerve Tesettür Tunik modellerinde güncellemeye gitti. Birbirinden şık tesettür modelleri buradan takip edebilir, dilerseniz sitemiz üzerinden detaylı inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

09

AUG'14
 
 
"İsmin eşyayı manasına göre dönüştürdüğü" ilkesi, tesettürün sakladığı kadını, o örtünün cevhere dönüştürmesinde anlamını buluyor. Ve o cevherin değerini koruması, kendini örtmesi ve saklamasıyla ilişkili olarak artıyor.
 
Eşya ile kurulan ünsiyet, o eşyayı kullanılan yere göre değerli ya da değersiz kılıyor. Ona verdiğimiz isim, onun sıfatlarını doğuruyor. Kazandığı her sıfat, onun yerini belirliyor.
 

08

AUG'14

 

Yaz sezonu hızla ilerlerken düğün davetiyeleri de gelmeye devam ediyor. Gelinler kadar gelinin arkadaş çevresini de tatlı bir telaş sardı. Düğün için ne giysem? Aradığınız sorunu cevabını bulmanız için sizlere birbirinden güzel  uzun abiye modelleri seçtik.
 

05

AUG'14

 

 

Zengin tesettür koleksiyonuyla sefamervenin rakiplerine fark atması sürpriz olmuyor. Sefamerve giyim yeni sezon modelleri içinde en fazla alakayı, tesettür kot modelleri ve kombinlerinde görüyor. 

04

AUG'14

 

Tesettür giyiminde şıklığın önemli parçalarından olan tuniklerin kıyafetlerle uyumlu olması ve yeni sezonun modasına uyması bayanların her zaman şık gözükmesine büyük katkı sağlar.


 

 

02

AUG'14

 

Her kesimden kadına hitap eden tasarımlarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Sefamerve.com, Sefamerve Çocuk ile pazardaki yerini kotuyor.

22

JUL'14
 
 
 
Sefamerve‘de tesettürlü bayanlara sunduğu bir çok ürün alternatifi ve hesaplı fiyatlarıyla alışverişi zahmetten keyfe çeviren bir online alışveriş sitesi oldu. Birbirinden şık pek çok tesettür kıyafetleri arasında Gülay kombinler tesettürlü hanımların ilgisini çekecek modellerden sadece birkaçı.
 

19

JUL'14

 

Türkiye’nin en büyük tesettür alışveriş sitelerinden biri olan Sefamerve.com‘da yeni sezonda satışa sunduğu ferace modellerinde farklılıklar ve çok özel fiyat avantajı yakalamış durumda. Birbirinden farklı modele ve renge sahip feraceler siyah dışında farklı renklerde yazlık ve kışlık olarak üretilmiştir. Mevsime göre seçip alabilirsiniz.

16

JUL'14

 

 

Sefamerve bayramda da yine dopdolu yine capcanlı. İndirim fırsatlarını mutlaka değerlendirin. Bayram alışverişinize şimdiden start verin.


 

 

15

JUL'14

 

 
Tesettür giyimin vazgeçilmez parçası olan elbise modellerini Sefamerve, giyim zevkinize göre  tasarlayıp sizlere sunuyor. Yalnız elbiseyle de kalmıyor tunik, ayakkabı ve eşarp modelleriyle de göz dolduruyor.

14

JUL'14
 
 
 
 
Tesettür giyimin online adresi Sefamerve.com, Ramazan ayı boyunca sürpriz kampanyalarla çok özel hediyeler sunuyor.