Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

04

EKİ'22
Müslüman Kadınlar Yüzerken Ne Giyer?

musluman_kadinlar_yuzerken_ne_giyer

Müslüman Kadınlar Yüzerken Ne Giyer?

Yazın gelmesiyle birlikte birçok insan tatillerini planlamaya başlar. Bu tatiller için elbette mayolar gereklidir. Başörtüsü takan Müslüman kadınlar, yüzerken vücutlarını örtmeleri gerekir. Peki Müslüman kadınlar yüzerken ne giyerler? Mayo söz konusu olduğunda, birçok Müslüman kadın tesettür mayo giymektedir. Aldıkları tesettür mayoların modaya uygun ve mükemmel kalitede olması çok önemlidir.

Burkini Mayo Nedir?

Yüzerken mütevazı kombinler yapmak isteyenler genellikle şu soruyu soruyorlar: "Müslüman kadınlar yüzerken ne giyer?" Sıkça sorulan bu sorunun net bir cevabı var. Ancak burkinin ne olduğu sorusu, Müslüman kadınların yüzerken ne giydiği tartışması için de önemlidir. Bu iki parçalı yazlık plaj elbisesinin mütevazı kesimi tercih ediliyor. Burkini mayo modelleri zaman içinde gelişti ve güncel tasarımlar ön plana çıktı. Burkini mayolar, dini kurallara bağlı kalarak hareket özgürlüğü sağlamak için elastik malzemelerden oluşur. Her boyutta, stilde ve renkte mevcutlardır. Likra kumaşların %20'sini elastan, %80'ini poliamid oluşturur. Burkini satın alırken bu noktaları göz önünde bulundurun. Etikette bu numaraları gördüğünüzde, bunun yüksek kalitede olduğunu bilirsiniz. Sefamerve'nin web sitesinde kolayca bulunabilen bu ürünler, güvenilir ve çeşitli modelleri ile sizler için hazırlanmıştır.

Tesettür Modası Burkini Mayoların Özellikleri

Müslüman kadınlar özgürce yüzmek isterler. Bu nedenle, “Müslüman kadınlar yüzerken ne giyer?” akla gelir. Tesettür mayolar bu sorunun cevabıdır. Tesettür mayo, hem erkeklerin hem de kadınların rahatça yüzebilecekleri denize veya havuza erişim sağlar. Tesettürlü kadınların tatillerinde ve denizde kendilerini rahat hissetmeleri için özel olarak üretilmiştir. Öte yandan tesettür mayolar da çeşitli özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. En önemli özelliklerinden biri de suya dayanıklı olmasıdır. Tesettür mayolar da çeşitli tasarımlara sahiptir. Müşterilerden gelen tercih ve taleplere göre yapılmaktadır. Deniz için sıklıkla tesettür tesettür elbise modelleri tercih edilmektedir. Burkini modelinin tamamı pantolon, elbise ve şapkadan oluşmaktadır. Komple bir tesettür eşarp ile de mevcuttur.

Burkini Mayo Çeşitleri

Son olarak, “Müslüman kadınlar yüzerken ne giyer?” sorusuna cevap vermek için. Tesettür mayolar hakkında bilgi verebiliriz. Tesettür mayo modelleri üç kategoride incelenmektedir. Modeller kapalı, yarı kapalı ve burkini içerir. Bu üç tür şu şekilde açıklanabilir:

  • Tam kapalı mayolar iki bölümden oluşmaktadır. Bu mayolar, uzun kollu ve üstte tesettürlü kadınların saçlarını kapatabilmeleri için bir kapşon içerir. Bu mayo, kolay kuruyan bir işleve sahip eşofman tarzı bir tabana sahiptir.
  • Yarı kapalı mayolar da benzer şekilde iki parçadan oluşmaktadır. Yarı kapalı bir mayonun üst kısmı genellikle yarım kollu veya Japon kolludur. Yarı kapalı mayoların altları Kapri şeklindedir.
  • Son olarak tesettür mayolara baktığımızda bu mayo tarzının tamamen kapalı mayolara benzediğini söyleyebiliriz. Burkinin üst yarısı tam kapatan mayoları andırırken, alt kısmı kapri şeklindedir. Başka bir deyişle, burkini, tamamen kapalı bir mayo ile yarı kapalı bir mayo arasında bir türdür.

Özetle, giyebileceğiniz üç çeşit tesettür mayo vardır. Bu tesettür mayoların her biri kendine has özelliklere sahiptir. 


musluman_kadinlar_yuzerken_ne_giyer musluman_kadinlar_yuzerken_ne_giyer musluman_kadinlar_yuzerken_ne_giyer

Burkini için Bone/Eşarp

Tesettür mayo modelleri genellikle iki çeşit bone stiline sahiptir. Bunlardan biri kapşon görevi gören ve mayoların vazgeçilmez bir parçası olması gereken bir bone. Diğer tip mayo şapkası ayrı olarak başa takılır. Bununla birlikte, doğrudan takılan şapkalar, kapüşonlu şapkalardan daha pratik ve hoştur.

Tesettür Mayo Modelleri Seçimi

"Müslüman kadınlar yüzerken ne giyer?" tesettür mayo seçiminden bahsetmek önemlidir. Burkini tasarımları çeşitli tonlarda ve desenlerde mevcuttur. İki parça tesettür mayo modelleri, tesettürlü elbise-şapka modelleri ve bütün şapka modelleri mevcuttur. Sizin için en rahat olan tesettür mayo modelini seçmelisiniz. Öte yandan iki parçalı mayolar rahat ve konforludur. Elbise mayoları ise daha fazla hareket kabiliyeti sağlar. Bazı mayolar modaya uygun tasarımları ile dikkat çeker.

Burkini Mayo Renk Şeması

Tesettür mayo rengini seçerken ten renginizi göz önünde bulundurun. Esmer bir tene sahipsen fuşya, kırmızı, bordo, fıstık yeşili ve sarı tonlarını kullanabilirsin. Açık tenliyseniz şeftali tonları, kobalt mavisi, turkuaz veya haki yeşili seçin. Beyaz tenli kadınların mercan, somon, pudra pembesi, lacivert ve siyah arasından seçim yapmaları önerilir.

Tesettür Mayo Nasıl Kombinlenir?

Yaz aylarında tesettür mayo ve tesettür mayo ile göz alıcı bir kombin yapmak ister misiniz? Mütevazı tarzınıza göre doğru aksesuar ve mayo seçimi ile zahmetsiz bir şıklık yakalayabilirsiniz. Yaz aylarında tesettür mayo ve tesettür mayo ile göz alıcı bir kombin yapmak ister misiniz? Mütevazı tarzınıza göre doğru aksesuar ve mayo seçimi ile zahmetsiz bir şıklık yakalayabilirsiniz. Öte yandan mayolar farklı renk, desen ve desenlerle plajlarda daha görünür hale geldi. Bu nedenle bu mayo modellerinin birçok farklı stili bulunmaktadır. Kısacası Sefamerve'nin web sitesini ziyaret ederek zevkinize en uygun tesettür mayo modellerini bulabilirsiniz.

Tesettür Mayo Desenleri

Birkaç yıl önce tesettür mayo modelleri oldukça klasik ve tanıdık bir tarza sahipti. Mayo modellerinin çoğu tek tip koyu renklerde üretilmiştir. Ancak günümüzde renkleri ve desenleri ile göz kamaştıran tasarımlara sahiptirler. Sonuç olarak hem klasik zevkleri olan kadınlar hem de parlak, canlı renkleri tercih edenler kendilerine en uygun mayo modelini seçebilirler. Çiçekli desenlerden geometrik desenlere, otantik desenlerden soft renklere kadar geniş bir seçeneğiniz olduğunu göz ardı etmemelisiniz. Aynı zamanda burada en önemli nokta sizin tarzınızı nasıl yansıtmak istediğinizdir. Artık plajda, denizde ya da havuzda başörtüsü takan kadınlar muhteşem kombinleriyle farklı bir görünüme kavuşuyor. “Müslüman kadınlar yüzerken ne giyer?” sorusu için söyleyeceklerimiz bunlardı. Sefamerve, tesettür mayo ve aksesuarlarının kalitesi ve tarzı konusunda kendini kanıtlamış bir web sitesidir.