Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

08

EKİ'22
Plaj İçin Tesettür Kıyafet Fikirleri


Plaj/plaj_icin_tesettur_kiyafet_fikirleri_1.jpg

Plaj İçin Tesettür Kıyafet Fikirleri

Yaz sezonu ile birlikte plaj için tesettür kombin fikirleri sıklıkla aranmaktadır. Kadınlar için tatil planlanırken gidilecek yerler kadar denizde ve kumsalda ne giyileceği de önemlidir. Tatildeyken günlük yaşam tarzınızı sürdürmek istemeniz normaldir. Üstelik sahilde güzel fotoğraflar çekip paylaşmak için iyi bir kıyafet gerekir. Tatiliniz boyunca sizi hem rahat hem de şık gösterecek kombinler bulmak için çok uğraşmanıza gerek yok.

Tesettür giyim tarzına sahip bayanlar için özel olarak tasarlanan burkini modelleri işinizi çok kolaylaştırıyor. Modern çizgiler kullanılarak tasarlanan burkiniler şimdiden şık kombinlerle beğeninize sunuluyor. Tek yapmanız gereken bu güzel kombinler arasından seçim yapmak.

Tabii dilerseniz birkaç burkini alıp kendi kombinlerinizi de oluşturabilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız burkini için terlik veya sandalet, gözlük, şapka ve plaj çantası seçerek kombininizi tamamlayabilirsiniz. Böylece tatiliniz boyunca şehir hayatınız gibi bir tarz yakalayabilirsiniz.

Sahile Giderken Ne Giymeli?

Plaj için tesettür kombin fikirleri denince aklımıza elbiseler, kimonolar, gömlekler, kapitone pantolonlar, burkiniler ve aksesuarlar geliyor. Sıcak Akdeniz veya Ege iklimine uygun serin kaçamaklar yapmak, mimarisine uygun etnik desenleri seçmek, doğal alanlarına uygun giyinmek çoğu kadın için çok önemlidir.

Plajda hem rahat hem de şık olmak için sıklıkla giyebileceğiniz bir burkiniye sahip olmalısınız. Kendinizi rahat hissettirecek renkli veya desenli burkiniler tercih edebilirsiniz. Üstelik burkini estetik bir görünüm kattığı için plajda tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olacaktır. Burkiniye uygun bir terlik, bone ve şapka plaj kombinasyonunu tamamlayacak.

Plajda rahat ve şık kıyafetler giymek istiyorsanız renkli elbiseler doğru seçim olabilir. Her tarza uygun elbiselerimiz sizi sahilde rahat hissettirecek. Özellikle beyaz, bej, ekru, lila, pudra pembesi gibi renkler sahilde daha güzel bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır.

Plaja giderken giyilebilecek bir diğer giysi de kimonodur. Plajda da kombininizi sandalet ya da takoz gibi parçalarla tamamlayarak şık olabilirsiniz.

Plaj İçin Tesettür Kıyafet Fikirlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar Nelerdir?

burkini alırken seçenekler arasında kaybolmamak için tarzınıza uygun parçalar seçmeye çalışın. Bu sayede daha kolay seçim yapabilirsiniz. Günlük ve tatil tarzınız birbiriyle çelişmeyecek.

Yaz aylarının ve tatilin enerjisini yakalamak için daha önce kullanmadığınız desen veya renkleri tercih edebilirsiniz. Örneğin deniz temalı desen veya çizgilere sahip modelleri, yaz temalı renk, desen, çiçek ve meyvelerin yer aldığı burkini kombinlerini tercih edebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken asıl nokta; Seçtiğiniz kalıbı aşırı kullanmamalısınız. Bu durumun önüne geçmek için sadece üstte ya da sadece altta desenler bulunan kombinler oluşturmanız gerekiyor.

Tek renk bir tesettür mayo da son derece sade olacağı için size çok sıradan bir görünüm kazandırabilir. Alt ve üst kısımların farklı renklerle kombinlendiği burkiniler şık görünüyor. Sefamerve ile size en çok yakışacak burkiniyi bulabilirsiniz. Aynı zamanda farklı kombinler için birkaç çeşit Burkini satın alabilir, dilediğiniz gibi kombinleyerek kendi stilinizi oluşturabilirsiniz.


Plaj/plaj_icin_tesettur_kiyafet_fikirleri_01_1.jpg Plaj/plaj_icin_tesettur_kiyafet_fikirleri_01_2.jpg Plaj/plaj_icin_tesettur_kiyafet_fikirleri_01_3.jpg

Burkini Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Plaj için tesettür kombin fikirlerin yanı sıra dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da burkini seçimidir. Bir burkini seçerken kumaşın suya dayanıklı olup olmadığını mutlaka öğrenin. Suya dayanıklı kumaşlar çok çabuk kuruyabildiğinden, denizden veya havuzdan çıktıktan sonra Burkininiz kısa sürede kuruyacaktır. Bazı burkini modellerinde üst kısım burkiniye sabitlenirken bazılarında ise sabitlenmiyor. Burkini modellerini incelerken bu durumu göz önünde bulundurmakta fayda var. Ayrıca bazı modeller hem bone hem de şal ile, bazıları sadece bone ile, bazıları ise sadece şal ile satılmaktadır. Tesettür mayo alışverişi yaparken dikkat etmeniz gereken detaylardan biri de budur.

 

Tesettür seçerken dikkat etmeniz gerekenleri sizler için sıraladık:

 

  • Kumaş: Rahat hareket edebilmeniz için kumaşın kalitesi çok önemlidir. Kumaş yapısının vücudunuza zarar vermemesi ve tahriş etmemesi sağlığınız için önemlidir. Kemik ve şal: Yüzerken kafanızdan çıkabileceği için bone ve şal seçimi önemlidir. Bu nedenle bone ve şal seçimi dikkatli yapılmalıdır. Plajda kullanabileceğiniz farklı tesettür modelleri de bulunmaktadır. Farklı tarzları deneyerek kendinize en uygun modeli bulabilirsiniz.
  • Model: Burkini modelleri çok çeşitlidir. Burkinileri zevkinize ve kalitenize göre seçebilirsiniz.
  • Çabuk kuruyabilmeli: Hızlı kuruması hem sağlığınız için önemlidir. Renk: Geniş bir renk yelpazesine sahip olan burkini modelleri, canlı ve koyu renklerde birçok seçim alternatifi sunuyor.