Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

20

ŞUB'23
Kabanlar Nasıl Kombinlenmeli?


kabanlar_nasil_kombinlenmeli_1

Kabanlar Nasıl Kombinlenmeli?

Hepimiz biliyoruz ki tesettürlü bir çok bayan bol ve oversize giyinmeyi tercih ediyor. Oversize bir kaban veya ceketi tek başına giyebildiğiniz gibi, kombinleme seçeğeniz sınırsızdır. Birçok kaban modelini seçip deneyebilirsiniz. İlk başta, oversize bir mont veya kabanı kombinlemek zor ve göz korkutucu olabilir. ‘’Kabanlar Nasıl Kombinlenmeli?’’ sorusuna yanıt bulmak için buradayız. Doğru bir şekilde kombinleme yapmadığınızda, oversize bir giysi kötü görünmenize neden olabilir. Sonuç olarak şıklığınızı bozabilir. Kabanların nasıl kombinleneceğine bakalım.

Kabanları Kombinlerken Nelere Dikkat Edilmeliyiz?

Kışlık kabanınız, sezon boyunca kullanışlı ve şık olmanıza olanak sağladığı gibi yanlış kombinlerle kötü sonuç doğurabilir. Bu nedenle kabanları nasıl kombinleyeceğimizi bilmek de bir diğer önemli konudur. Soğuk hava koşullarında sizi sıcacık tutacak bir kaban mutlaka vardır. Bu nedenle hem kullanışlı olan hem de görüntüsüyle size şıklık katacak kaban modellerini Sefamerve’de bulabilirsiniz.

Tabii ki, hava koşullarına dayanıklılık önemlidir. Büyük bir kapüşon ve suya dayanıklı bir kumaşa ihtiyacınız olabilir. Dışarıda çok fazla zaman geçiriyorsanız, kalın dolgulu, soğuğu dışarıda tutmak için yüksek yakalı ve ekstra hava akımı koruması için büzme ipli bir model tercih edebilirsiniz.

Sıcaklık düştükçe, maksi elbise ve bot kombinlerini tercih olasılığınız daha yüksekse, diz altı veya midi boyda bir paltoya ihtiyacınız olacaktır. Çift katlı kalın kumaştan üretilen vatkalı modeller tercihinize göre farklı renk seçenekleriyle online mağazamızda beğeninize sunulmaktadır.

Renkler ise, kışlık mont ları nasıl kombinleyeceğinizin önemli bir noktasıdır. Siyah veya nötr renkleri kullanarak da mükemmel kombinler elde etmeniz mümkündür. Bununla birlikte, canlı renkleri deneyebilirsiniz.

Cesur renkler size fazla geliyorsa daha soft ve nötr bir rengi denemeye ne dersiniz? Camel renk tonları siyah pantolonlarla harika durur. Havalar soğuduğunda canlı renkte bir atkı ve eldivenle kombininize renk katmanız kaçınılmazdır.

Bu sezon kaban görünümleri oluştururken dikkat etmeniz gerekenleri sizler için derledik. Peki kışlık kabanları nasıl kombinleriz? Gelin birlikte bir göz atalım.


kabanlar nasıl kombinlenmeli kabanlar nasıl kombinlenmeli kabanlar nasıl kombinlenmeli

Kabanları Kombinlemenin 7 Farklı Yolu

Kabanları nasıl kombinleyeceğinizi bilmek, kış aylarında dışarı çıkarken sorun yaşamamanıza olanak sağlayacaktır. Bu sezon denemek için farklı kışlık kaban stillerine bir göz atalım.

Siyah Pantolon, Çizme ve Kaban

‘’Siyah kabanlar nasıl kombinlenir?’’, diye düşünüyor olabilirsiniz. Aslında bu oldukça kolaydır. Tamamen siyah bir görünüm, aradığınız şıklığı sunacaktır. Tamamen siyah, pantolon, çizme ve siyah uzun bir kaban sizi çok şık gösterebilir ve kombinlemesi gerçekten çok kolaydır. Yılın daha soğuk ayları için bir kışlık kaban ile tamamen siyah, zarif bir görünüm oluşturulabilir.

Görünümünüzü Bir Kemer ile Tamamlayın

Kombininizde, oversize bir kabana şık bir kemer eklemek, genel görünümü iyileştirmenin mükemmel bir yoludur. Bir kemer, kombininizi tamamlamak için ideal olacaktır. Tüm görünümünüzü şıklaştırmak için cesur bir kemer eklemeyi de düşünebilirsiniz. Oldukça zarif olan bu görünümü tamamlamak için bot giyebilir ya da topuklu ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

Oversize Pantolonlarla Kombinleyin

Kabanların nasıl kombinleneceğini gözden geçirirken değineceğim bir başka nokta ise oversize parçalardır. Başka bir çarpıcı kombin oluşturmak için oversize ceketlerinizi veya kabanlarınızı nasıl kullanacağınızı açıklayalım. Kabanlarınızı, oversize veya geniş paçalı etek veya pantolonlarla giyebilirsiniz. Böylece havalı, keskin bir görünüm yakalanmış olacak ve hafifçe oturan bir kaban ile daha iyi duracaktır. Görünümü tamamlamak için bilek boy botlar veya spor ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

Renklerle Eğlenin

Nötr renkler iyi bir tercih olsa da, canlı renklerle stil oluşturmak ve farklı görünümler oluşturmak ilgi çekici olabilir. Genel görünümünüze eğlenceli bir unsur eklemek için canlı renkte ceketler ve paltolar giymeyi düşünebilirsiniz. Bir rengi öne çıkarmak, genel görünümünüzü canlandıracak ve kendinizi daha iyi ifade etmenize yardımcı olacaktır. Parlak renkli topuklu ayakkabılar veya botlarla da görünümüze renk katabilirsiniz.

Sportif Görünümler

Aynı anda hem sportif hem de şık görünümler planlıyor olabilirsiniz. Bol eşofmanlarınızı oversize bir ceket veya kabanla giymeyi deneyin. Spor ve şık bir görünüm için baskılı spor ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca monokrom bir görünüm tercih ederek ve ayakkabılarınızla kombine biraz renk katabilirsiniz. Büyük beden kabanlarınızı tulumlar ile de kombinleyebilirsiniz.

Ofis Görünümü

Oversize bir kaban veya ceketi nasıl giyeceğinizi bilmek ister misiniz? Oversize kabanlarınızı ve ceketlerinizi ofis ortamında bile giyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken onları pantolonla veya gündelik bir ofis kıyafetinin üzerine giymek. Daha nötr renklere bağlı kalarak aşırıya kaçmayın. Görünümüzü tamamlamak ve ofis ortamına uygun hale getirmek için kaban veya ceketinizi uygun aksesuar ve çantalarla tamamlayabilirsiniz..

Farklı Desenleri Kullanın

Büyük beden ceketleriniz veya kabanlarınızla oluşturabileceğiniz başka bir harika görünüm daha elde etmeniz mümkündür. Desenli ceketler ve kabanlar giyebilir veya montlarınızı baskılı etek veya pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Desenli ayakkabı giymeyi veya baskılı bir çanta taşımayı düşünebilirsiniz.

Kışlık görünümünüz için sınırsız kombin seçeneği mevcut. Örneğin, kombininizi oluştururken çeşitli baskı, desen türlerini deneyebilirsiniz. Süslü, çizgili, leopar veya başka bir desen türü seçerken onları giyeceğiniz koşulları da göz önünde bulundurmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun kıyafet ve aksesuarları seçmeniz önemlidir.

Bu yazımızda kışlık kaban kombinlerinin nasıl oluşturulacağını inceledik. Birbirinden şık ve modaya uygun seçenekler için sitemizdeki dış giyim kategorisine göz atabilirsiniz!