Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

15

TEM'14
İşte Tesettür Giyimin İncisi Sefamerve Modelleri
Her zevke hitap edecek kadar ürün çeşitliliği bulunduran Sefamerve sayesinde tarzınızı en iyi şekilde yansıtma fırsatına sahip olmakla birlikte, bulunduğunuz ortamda Sefamerve şıklık ve kalitesini ilk bakışta hissettireceksiniz.Sefamerve müşterilerine sunduğu güven ile birlikte müşteri kitlesini günden güne arttırmaya devam ederken bu başarıyı ürünlerinin uzun yıllar yarı yolda bırakmayacak kaliteye sahip olmasına bağlıyor.Kalite ve ürün çeşitliliğin yanı sıra renk ve desenleiyle de göz kamaştıran Sefamerve ürünlerinin tasarımında en yeni trendleri takip ediyor.
Elbiselerde de her sene yaz koleksiyonu,kış koleksiyonu,sonbahar koleksiyonu gibi ürünlerini sınıflara ayıran Sefamerve, onu tercih ederlere kendisini ayrıcalıklı hissettiriyor.
 
 
 
 
 
 
İşte onlarca birbirinden güzel ürün arasından sizler için derlediğimiz elbiseler..
 
En soldaki Pembe renkli elbise hem sade hemde şık duruşuyla bu yılın en çok tercih edilen modelleri arasına gireceğe benziyor. Ürünü detaylıca inceleyebilir, dilerseniz kapıda ödeme imkanlarınndan yararlanarak sipariş verebilirsiniz.
 
Yeşil ve lacivertin uyumunu gözler önüne seren bir diğer elbisemiz ise ilk bakışta şıklığıyla göze çarpacak modeller arasında. Özellikle üçüncü ara renk eşarp veya şallarla kombinlendiğinde elbisenin duruşu gözler önüne seriliyor. Ürün tükenmeden mutlaka incelemelisiniz.
 
Spor duruşuyla özellikle genç kızların tercihi olan bej renkli elbisemiz ise sitemizde satışa sunulduu günden bu yana çok satanlar arasında. Özellikle duruşuna şıklık katan siyah kemeri oldukça hoş duruyor. Elbisemizi mankenimizde tercih ettiğimiz tonlarda şallarla kombinleyerek şık bir seçim yapabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pembenin elbiseler arasındaki yoğunluğu şüphesiz duruşula ık bir görüntü oluşturmasından kaynaklanıyor.
Tek renk toz pembe olan elbisemizin işlemeli detayları adeta göz dolduruyor.
 
 
 
 
 
 
 
Beyazla kombinlenmiş olan elbisemize ise yine sefamerve.com adresimizden ulaşabilir, dilediğinizce alışveriş yapabilir, kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İşte bu yıl yine sefamerve adresinde satışa sunulan ve çok satacağını düşündüğümüz modellerden biri.. Kuyruk detayı ve renk olanaklarıyla sitede mevcut olan tuniğimiz yine yaka detayıyla da göz dolduruyor. Zernişan, Nar çiçeği tunik modelimizi mutlaka incelemelisiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İşte elbiseller ve tuniklerle kombinleyebileceğiniz, birbirinden şık ayakkabılar.. Sefamerve yalnız tesettür kıyafetleriyle kalmıyor aynı zamanda sizi kıyafetleriniz için günlerce uygun ayakkabı arama zahmetinden de kurtarıyor.
Hem rahatlığı hemde göz dolduran şıklığıyla tercihleriniz arasına girecek olan ayakkabılara buradan ulaşabilirsiniz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tesettür giyimin temel taşını oluşturan eşarplarda yine sefamerve sitemizde sizlerin beğenisine sunuluyor. Kombinlerinizde dilerseniz tek renklerden dilerseniz desenli modellerden yararlanabilir, şıklığınızı taçlandırabilirsiniz.