Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Hera Youthful Eye Serum - Hera Kırışıklık ve Şişkinlik Karşıtı Göz Serumu 30 ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

983742
Hassas çevresine dolgun canlı ve enejik görünüme kavuşmasını destekler. altı torbaları ve morluklarını en aza indirmeyi hedefler.
KAFEİN çevresindeki koyu halka görünümünün azalmasını destekler. Yorgun görünen cilde enerji vererek görünümünü canlandırır. UV ışınlarına karşı korumayı destekler. çevresini besler ve gençlik ışıltısını geri kazanmasına .
HONEY LOCUST cildi canlandırır ve sıkılaştırır. İnce çizgileri ve ları gidermede etkilidir. Biyolojik yaşlanma karışıtı özellileri sayesinde sıkılaştırma etkisi ve nemlendirmeyi destekler.
Hedefler: çevresi koyu halkaların giderilmesi , altı torbalarının giderilmesi, ince çizgilerin görünümünde azalma, Güçlü cilt bariyeri, çevresi nemlendirme, altı aydınlatma, Yaşlanma belirtilerinde azalma, çevresi bakımı, Gençlik Işıltılı bir görünüm
Ingredients: Aqua, Glycerin, Sodium PCA, Erythritol, Chondrus Crispus, Xanthan Gum, Niacinamide, Butylene Glycol, Dextran, Caprooyl Tetrapeptide-3, Gleditsia Triacanthos Seed Extract, Caffeine, Coffea Arabica Seed Extract, Lecithin, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Ascophyllum Nodosum Extract, Asparagopsis Armata Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, EDTA, Sodium Hyaluronate, PPG-26-Buteth-26
Kullanım Şekli: Mesoancé çevresi serumunuzu kullanmadan önce cildinizin temizleme rutinini tamamlayın. altı ve çevresine 1 damla Mesoancé serumunu uygulayın. Emilimi artırmak için hafif parmak darbeleriyle cildi aktif hale getirebilirsiniz. Gündüz ve gece kullanımı için uygundur. Harici kullanım içindir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


23 Mayıs Perşembe-25 Mayıs Cumartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$147.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver