Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Peptit Hyaluronik Asit Gençleştirici Serum Kolajen Krem Set

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987131
Collagen Krem
•             KolajenKrem, cilt yenileyici, nemlendiricili kremimiz stoklarda! Cilde esneklikkazandıran kremimiz, canlı ve ışıltılı bir cilt elde edilmesine yardımcı olur.
•             AnaEtkisi:
-             Hücreyenilenmesi, yaşlanma sürecini yavaşlatmak, epidermal hücreleri yenilemek,cildin elastikiyetini geri kazanmak, cilt rengini aydınlatmak.
-             Kolajenkrem kuru cildi yoğun bir şekilde besler ve nemlendirir, kırışıklıklarıyumuşatır, yüz hatlarını sıkılaştırır. Krem, doğal kaynaklı düşük molekülerağırlıklı kolajene dayanmaktadır. Bu, kremi su bazlı diğer birçok üründenayırır. Krem, yaşlanma karşıtı etki sağlar ve yaşlanma sürecini yavaşlatır.
-             Cildinelastikiyetini doğal bir şekilde arttırır, fibroblast üretimini hareketegeçirerek cildi dolgunlaştırır ve hacim kazandırır. Krem, ciltteki kolajen veelastin üretimini uyarır.
 
Kolajen Kremin Cildinize Etkisi
İlerleyen yaşınız ile vücudunuzun ürettiği kolajenmiktarında azalmalar meydana gelmekte ve azalan kolajen üretimi hücrelerinyenilenme ve iyileşme hızında düşüşe neden olmaktadır. Bunun sonucundacildinizde kırışıklıklar meydana gelir ve cildinizin nem ihtiyacı fazlalaşır.Cilt sarkmalarının temel nedeni kolajen kaybı olmakla birlikte güneş ışınları,sigara, stres, sağlıksız beslenme, düzensiz uyku gibi faktörlerde büyük etkendir.FOR YOU GOLD Kolajen Kremin Faydaları; Yaşlılık belirtileri ve kırışıklıkoluşumunun önüne geçmede yardımcı olur. Kolajen eksikliği nedeniyle oluşanyaşlılık belirtilerini gidermede etken rol oynar. Birçok faktöre bağlı olan nemkaybını dengeler, cildinizin nem ihtiyacınızı giderir. Kolajen eksikliğinebağlı ortaya çıkan lekelerin giderilmesinde yardımcı olur. Gözaltı veçevresinde oluşan torbalanma & kırışıklık nedeniyle oluşan kötü görünümüazaltmada yardımcı olur. Kolajen eksikliğini gidererek cildinizin daha genç vediri görünmesine yardım eder. Her cilt tipine uygundur. Cilt dokusunu pamuksuyapan aktifler kullanılmıştır. Cildi tahriş edecek hiçbir kimyasalkullanılmamıştır. Esneklik kazandırır. Cilt dokusunu sıkılaştırır.  Hücre yenileyicidir. Kırışıklık ve sarkmalarıönler.
Nasıl Ku llanılır:
•             Kremicilt bakımın son aşamasında kullanın. Gündüz ve gece bakımı için uygundur.Gündüz kullandığınız zaman mutlaka güneş koruyucu kullanınız.
•             Yüzünüzüntemiz ve makyajdan arındırılmış olmasına dikkat ediniz, temiz cildinizedairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Dilerseniz dermarollerile birlikte kullanarak daha hızlı emilim sağlayabilirsiniz.
•             Uyarılar:Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Direkt olarak güneş ışığındanve sıcaktan koruyunuz. Kullanım sonrasında kapağı kapalı şekilde muhafazaediniz. Uygulanan bölgenin temiz olmasına özen gösteriniz. Tüm cilt tipleriiçin uygundur.
Bileşenler:
Kolajen Krem içerik: Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride,Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Glycerin, Paraffinum,Liquidum, Collagen, Cyclopentasiloxane, Triethanolamine,
Panthenol, Isopropyl Myristate, Phenoxyethanol, Carbomer,Sodium Hyaluronate, Parfum, Ethy/
hexylglycerin.
Peptit + Hyaluronik Asit Gençleştirici, Kırışıklık Azaltıcıve Karşıtı (AntiAging) Yüz Serumu
Peptit+ Hyaluronik Asit Gençleştirici, Kırışıklık Azaltıcıve Karşıtı (Anti Aging) +10xYoğun Bakım Nemlendirici Cildi derinlemesinenemlendirir ve besler. Daha elastik, aydınlık ve daha genç görünümlü cilt eldeetmeye yardımcı olur. Içerisindeki etken maddeler cilt mikrobiyotasınıdengeleyerek cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı olur. İçeriğinde kietkenler sayesinde ince çizgi, kırışıklıklar, oluşan hasarları ve yaşlanmabelirtileri göz ile görülür şekilde onarılır.3 farklı molekül ağırlığına sahiphyaluronik asit ile formüle edilmiştir. Cilt yüzeyinden başlayarak cildin enderin katmanına kadar erişir ve nem kazandırır. Esans, etil alkol, parabeniçermez. Gözenekleri tıkayarak sivilceye neden olmaz. Uygulama şekli Sabah veakşam olmak üzere 2-3 damla alarak temiz cilde uygulanmalıdır. Ardındannemlendirici ve gündüzleri geniş spektrumlu güneş koruyucu ile devam edilmelidir.
 
Faydaları nelerdir?
Cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı olarak ince çizgi vekırışıklıklar, ton farklılığı, uv ışınlarının verdiği hasarlar ve yaşlanmabelirtileri ile savaşır.
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


25 Ekim Cuma-28 Ekim Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$143.00

$72.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver