Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Vitamin Serum – B, C, A, E Vitamin Complex & Hyaluronik Asit, 30 Ml 1006-01 Beyaz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987383

RENK :

Beyaz

MEVSIM :

4 Mevsim

Beyaz renktedir. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Ürün Bilgileri
*İçeriğinde bulunan Sodium Hyaluronate, Tocopherol (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A ), Inositol (Vitamin B8), Calcium Pantothenate (Vitamin B5), Ascorbic Acid (Vitamin C), Sodium PCA ve bitkisel aktifler
*Cildi yoğun bir şekilde beslemek ve nemlendirmek için tüm cilt tiplerine uygun vitamin kompleksleri ile zenginleştirilmiş yüz bakım serumudur.
Haricen kullanılır. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.
Kullanım Şekli
Temiz cilde yumuşak masaj hareketleriyle uygulayınız.
İçindekiler
AquaGlycerinPanthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, (Mushroom) Extract, Niacinamide (Vitamin) B3), Chamomilla Recutita Flower Extract, Carbomer, Sodium HyaluronatePeg-35 Castor Oil, Ascorbic Acid (Vitamin C), Sodium PCA, Camellia Sinensis Leaf Extract, Triethanolamine, Allantoin, Aesculus Hippo- castanum, (Horse Chestnut) Seed Extract (At kestanesi), Tocopherol (Vitamin E, Polysorbate 20Caprylyl GlycolRetinyl Palmitate (Vitamin A), Inositol (Vitamin B8), Calcium Pantothenate (Vitamin B5)Linoleic AcidLavandula Angustifolia Extract, Biotin (Vitamin B7), CI 16035, CI 15985.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOKENT’TE GELİŞTİRİLMİŞTİR.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


11 Temmuz Perşembe-13 Temmuz Cumartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$94.00

$44.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER