Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Welive Papatyalı Tonik Welive1004

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

973820
KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜDÜR PAKET AÇILIMI OLDUKTAN SONRA İADE VE DEĞİŞİM KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.
Welive Papatya Özlü Tonik, İçeriğindeki bileşenler sayesinde cilt bariyerini güçlendirerek, nemi hapseder aynı zamanda cilt hücerelerini gençleştirmeye ve canlandırmaya yardımcı olur.Düzenli kullanımda cildi pürüzsüz ve ışıl ışıl görünüme kavuşturur.Cildin üst tabakasına yapışan kir ve yağı derinlemesine temizler, cildi arındıran yüz temizleme jeli aynı zamanda rahatlık ve ferahlık sağlar.Sivilce, akne, siyah nokta, yorgunluk belirtileri ve gözenek görünümü gibi bir çok cilt probleminde etkilidir.Kirli bir cilt, zamanla doğal ışıltısını, sağlığını, elastikiyetini ve pürüzsüzlüğünü kaybettiğinde yüz temizleme jeli ile arındırarak taze ve canlı bir cilt görünümü sağlar.Toksinleri arındırarak sağlıklı bir cilt oluşturur.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


12 Eylül Perşembe-14 Eylül Cumartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$62.00

$31.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver