Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Peptide 9 Bb Krem Peptide 9 İçerikli Kırışıklık Karşıtı Bb Bakım Kremi Spf30, 50ml 1002-01 Beyaz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987387

RENK :

Beyaz

MEVSIM :

4 Mevsim

Beyaz renktedir. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Ürün Bilgileri
*Peptide içerikli BB krem hem gündüz kremi hem de kapatıcı özelliklerine sahip cilt
bakımı ve renkli kozmetik görevi yapar.
*Kırışıklıkları yumuşatır, cilt tonunu eşitler, gözenekleri sıkılaştırır, leke ve kızarıklıkları gizlemeye yardımcı olur.
*Zengin antioksidan özelliği ile cildin pürüzsüz, canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
Harici kullanılır. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.
Kullanım Şekli
İhtiyaç duyulan temiz cilt bölgesine ince bir tabaka halinde masaj yaparak uygulayınız.
Temel cilt bakımından sonra, makyaj süngeri veya fırça ile yeterli miktarda ürün uygulanır.
İçindekiler
Aqua, Benzophenone-3Ethylhexyl MethoxycinnamateButyl MethoxydibenzoylmethaneDicaprylyl CarbonateHexyldecanolHexyldecyl Laurate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, MicaTitanium Dioxide, Iron Oxides, Alpha- Arbutin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Olea Europaea Fruit OilAllantoin, D-PanthenolTocopherol, PhenoxyethanolCaprylyl Glycol, Propolis Extract, Prunus Amygdalus Dulcis OilCalendula Officinalis Flower Oil, Daucus Carota Fruit Oil, Hyaluronic Acid, 13 Butylene Glycol, Phospholipids, Lavandula Angustifolia Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lactic Acid, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Hexapeptide-8Palmitoyl Tetrapep- tide-50Copper Palmitoyl Heptapeptide -14, Heptapeptide-15 PalmitatePalmitoyl Tripeptide-5, Cyclotetrapeptide-24 Amino- cyclohexane Carboxylate

ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOKENT’TE GELİŞTİRİLMİŞTİR.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


27 Mayıs Pazartesi-29 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$110.00

$51.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER