تمت اضافة السلعة إلى سلتكم

X
اذهب الى السلة
أكمل عملية الشراء

16

آب'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen ismiyle her güne yeni modelleriyle hayatınıza renk katmaya devam ediyor.Biz de sefamerve ekibi olarak sizler için birbirinden şık pardesü modellerini sizler için derledik. Çok daha fazlasına ulaşmanız aynı zamanda online sipariş vererek kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanmanız için işte birkaç öneri..

08

آب'14

 

Yaz sezonu hızla ilerlerken düğün davetiyeleri de gelmeye devam ediyor. Gelinler kadar gelinin arkadaş çevresini de tatlı bir telaş sardı. Düğün için ne giysem? Aradığınız sorunu cevabını bulmanız için sizlere birbirinden güzel  uzun abiye modelleri seçtik.
 

05

آب'14

 

 

Zengin tesettür koleksiyonuyla sefamervenin rakiplerine fark atması sürpriz olmuyor. Sefamerve giyim yeni sezon modelleri içinde en fazla alakayı, tesettür kot modelleri ve kombinlerinde görüyor. 

04

آب'14

 

Tesettür giyiminde şıklığın önemli parçalarından olan tuniklerin kıyafetlerle uyumlu olması ve yeni sezonun modasına uyması bayanların her zaman şık gözükmesine büyük katkı sağlar.


 

 

22

تموز'14
 
 
 
Sefamerve‘de tesettürlü bayanlara sunduğu bir çok ürün alternatifi ve hesaplı fiyatlarıyla alışverişi zahmetten keyfe çeviren bir online alışveriş sitesi oldu. Birbirinden şık pek çok tesettür kıyafetleri arasında Gülay kombinler tesettürlü hanımların ilgisini çekecek modellerden sadece birkaçı.
 

19

تموز'14

 

Türkiye’nin en büyük tesettür alışveriş sitelerinden biri olan Sefamerve.com‘da yeni sezonda satışa sunduğu ferace modellerinde farklılıklar ve çok özel fiyat avantajı yakalamış durumda. Birbirinden farklı modele ve renge sahip feraceler siyah dışında farklı renklerde yazlık ve kışlık olarak üretilmiştir. Mevsime göre seçip alabilirsiniz.

26

حزيران'14
 

 

Dua ilaç, dua merhem tüm can yaralarına.. Yaklaşan Ramazan ayını fırsat bilerek Rahmanın huzuruna koşanlara detaylı ve bir o kadar huzur verici duayı sizler için derledik.
 

 

 

 

 

26

حزيران'14
“Ettiğim dua kabul olmuyor.”  Bu cümleyi hayatımızda en az bir kez duyarız. Etrafımızda sürekli dualarının kabul olmadığından yakınan ve hatta bunu isyan etme boyutuna getiren insanlar var. Oysa âyet-i kerimede “Bana dua edin, size cevap vereyim” buyuruluyor.  Peki dualarımız neden kabul olmuyor?