Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

30

MAR'24

deri mont

Tesettür giyimde deri ceketleri nasıl kombinleyebileceğinizi keşfedin. Günlük etkinliklerden akşam şıklığına kadar, ceketleri tesettür kıyafetlerle kombinleme ipuçlarına göz atın.

09

MAR'24


fırfırlı elbise

Günlük görünümler ve zarif gece kombinleri için mükemmel olan, modern tarzı tesettür ile harmanlayan deri eteklerle şık ve sade kombin önerileri için rehberimizi keşfedin.

19

OCA'24


cepli spor ceket

Sefamerve'nin rehberliğiyle, her duruma uygun şık blazer kombinlerini keşfedin. Profesyonel, günlük stil ve özel günler için tesettür blazerleri kombinleme ipuçları sunuyoruz.

-

11

OCA'24


taba_trenckot

Her mevsim şık, tesettür trençkotların şıklığını Sefamerve'de keşfedin. Şık ve tesettür gardıroplar için mükemmel, çok yönlü koleksiyonumuzu keşfedin.

22

ARA'23


yün viskon tunik

Tesettür tuniklerle katmanlı giyim sanatını ve serin mevsimlerden güneşli günlere kadar tunikleri birer tuval olarak kullanarak nasıl şık ve rahat kombinler oluşturabileceğinizi keşfedin.

09

KAS'23


trençkot

Nadir bir mücevheri andıran çok yönlü bir gardırop, değişen trendler ve mevsimler arasında süreklilik sunarak daima popüler kalıyor. Bu makalemizde çok yönlü parçalar hakkında detaylara yer vereceğiz.

12

HAZ'23


Tesettürlü_Kadınlar_İçin_Bahar_Modası_Trendleri

Bahar, açan çiçeklerin ve taze moda trendlerinin mevsimidir. Yeni bir moda sezonu için tesettür ve stilinizi harmanlayan en iyi bahar moda trendlerini keşfedin.

05

HAZ'23


Tesettürlü Kadınlar İçin 10 Farklı Piknik Kombini

Havaların ısınmasıyla birlikte piknikler, açık havanın tadını çıkarmak için popüler bir eğlence haline geliyor. Bu yazımızda 10 farklı piknik kombini önerisine yer vereceğiz.

05

ARA'22

Tesettür modasında, üniversite ortamı için aradığınız rahatlık ve şıklığı kolayca bulabilirsiniz. Bu yazıda okul için gündelik tesettür modası önerilerinden bahsedeceğiz.


Okul İçin Günlük Tesettür Stil Önerileri

14

NİS'17


 

Yazıyı incelemek için tıklayınız.

03

MAR'17

22

ŞUB'17

 

29

KAS'15

 

Tesettürlü hanımların vazgeçilmezi olan Sefamerve, sonbahar-kış ürünleri ile yine beğenileri toplamaya devam ediyor. Birbirinden şık ve uygun fiyatlı ürünlerii web sitemizden inceleyip tek tıkla ayağınıza getirme şansını sunan firmamız geçici bir süreyle Türkiye ve Avrupa 1.bölge siparişlerinde kargo ücreti almıyor. Üstelik hem değişim hemde iade hakkınız mevcuttur. Tüm gelişmeleri facebook, twitter, tumblr ve instagram sayfalarını takip ederek anında öğrenebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz birkaç model..

 

 

10

KAS'15

 

Birbirinden güzel kıyafetleri online olarak kullanıcıları ile buluşturan Sefamerve'den uygun fiyata hırka modellerini sizler için biraraya getirdik. Sadece 39.90 TL olan bu modelimiz deri cep detaylarıyla ve ipli kemeriyle dikkat çekiyor. Renklerini birlikte inceleyelim..

06

KAS'15

 

Birbirinden iddialı ve şık kombinleri biraraya getiren Sefamerve kışlık ürünerini satışa çıkardı. Hem cebinize hem gözünüze hitap etsin istiyorsanız bu kombinleri mutlaka incelemelisiniz. Üstelik bugüne özel yurtiçi ve avrupa 1.bölge siparişlerinde kargo bizde. İşte sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel kombinlerden birkaçı..

20

EKİ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 3 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu haftaki kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.
 

05

EKİ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 3 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu haftaki kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.
 

 

 

 

01

EKİ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 4 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu günün kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.
 

16

EYL'15

 

Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve en uygun tesettür kıyafetleriyle web sitemizde satışa devam ediyor.

11

EYL'15



 

Yazın gelmesiyle birlikte düğün, nişan sezonuda açıldı. Sizde özel günlerinizde şık olmak için mağaza mağaza gezmekten sıkıldıysanız Sefamerve ürünleri tek tıkla kapınıza getiriyor. Birbirinden güzel modelleri incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz en yeni elbise modelleri..