Produit Ajouté au Panier

X
COMPLÉTER LA COMMANDE
CONTINUER VOS ACHATS

18

JUI'14
Sarımsaktan Gelen Mucize

SARIMSAK ÇAYI YARARLARI

Dr. Ender Saraç da sıhhatli hayat ve zayıflamak isteyenler için sarımsak çayını öneriyor. Saraç, “Zayıflama sürecini hızlandırmak isteyenler sabah-akşam sarımsak çayı içmeli” diyor.
 
SARIMSAK ÇAYI İÇİN İHTİYAÇ DUYULAN MALZEMELER
3 bardak su
3 diş taze sarımsak
Yarım çay bardağı bal
Yarım çay bardağı limon suyu
 
SARIMSAK ÇAYI TARİFİ
Küçük bir taze zencefil parçasını soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarımsak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ilave edin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.
 
 
SARIMSAK ÇAYI NASIL HAZIRLANIR?
Hazırladığınız 3 bardak suyu bir boş kabın içerisine dökün daha sonra 3 diş sarımsağı ezdikten sonra suyun içerisine atın.Daha sonra kaynayana kadar ocakta bekleyin kaynadıktan sonra ocağı söndürün ve bal ve limon suyunu da ilave edin.Hafif karıştırın ve soğumaya bırakın.Sarımsak çayımız hazır hale geldi artık tek yapmanız şart olan günde 3 defa ılık olarak yarım bardak içmenizdir peki ne vakte kadar bu çayı içeceğiz ? istediğimiz kiloya erişene kadar bu çayı hergün 3 kez içmemiz gerekiyor.
 
SARIMSAK ÇAYININ FAYDALARI
 
*Gribe karşı etkilidir.
 
*Vitamin ve mineral bakımından zengindir
 
*Alerjiye karşı dirençli olmasını sağlayın
 
*Yüksek tansiyonu düşürür
 
*Sünüslerinizi açar
 
*Yağ yakımında etkilidir
 
Sarımsak Çayını Nasıl Tanıdık
Sarımsak çayı öncelikle Ender saraç’ın kendi sunduğu programda angelina jolie çayı olarak tanımladığı ve formülü daha da geliştirerek tarifini vermesi ile hayatımıza girmiştir. Buradaki videoda izleyeceğiniz gibi kış aylarının gelmesiyle birlikte yağ artma eğiliminin artacağı ve soğuk algınlığı riskini azaltmaya destek olabileceğini ifade ettiği sarımsak çayının kullanabileceğini Dr. Saraç önermektedir. Tabi ki uyarmayı da unutmuyor. Spor ve yediklerimize dikkat ederek işe yarayabileceğini bizlere söylemektedir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ne diyelim; Bize de afiyet olsun demek düşer.