Ihr Produkt wurde Ihrem Warenkorb hinzugefügt

X
EINKAUF ABSCHLIEßEN
WEITER EINKAUFEN

09

DEZ'14
Aksesuar Deyince Sefamerve

 

Birbirinden güzel tesettür modellerini takipçileriyle uygun fiyata paylaşan gerek Türkiye'de gerekse dünyada tanınmış markalardan biri olan Sefamerve yalnız kıyafet alanıyla sabit kalmayıp aynı zamanda çanta,aksesuar işinde de çok başarılı.. İşte sizin için seçtiğimiz çanta modellerinden birkaçı...

 

       

İlk modelimiz çeşitli renklere sahip ve özel günlerinizde raahtlıkla tercih edebileceğiniz bu model. Oldukça şık duruyor. Kombinleme seçeneği için renk çeşidi de fazla. Üstelik aksesuar detayları ve dikişi mükemmel Bir göz atın deriz. 

 

 

 

 

 

Bir başka modelimiz daha spor duran ve yandan asma kolaylığı sağlayan bu model. Boyutu kibar durmasına rağmen içine dünyaları sığdırabilirsiniz.

 
RENK :  Vizon Lacivert 
 
Trok detaylı iç bölümde fermuar cebi mevcut çapraz askılı bayan çanta, 34 x 30 cm ebatlarında, çapraz askı uzunluğu : 120 cm
 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
İşte geniş yapısıylakullanışlı çantalarımızdan bir diğeri. Katlanabilme özelliğiyle aynı çantayı iki farklı modlehalinde kullanabilirsiniz.
 
 

 
RENK :  Lacivert 
 

 

 
Zincirli elden tutma, metal kilit detaylı, kapaklı, çapraz askılı bayan çanta, 27 x 20 cm ebatlarında, çapraz askı uzunluğu : 120 cm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İşt en şık modellerimizden biri. Rengi ve modeliyle oldukça ağır bir çanta. Özel günlerinizde şayet kombininize uyuyorsa birebir.
RENK :  Camel Vizon Kahverengi 
 
Zincirli elden tutma, metal kilit detaylı, kapaklı, çapraz askılı bayan çanta, 27 x 20 cm ebatlarında, çapraz askı uzunluğu : 120 cm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

    

 

 RENK :  Vizon 

 
Fermuar detaylı, ön cep bölmeli çapraz askılı bayan çantası, 37 x 30 cm ebatlarında, çapraz askı uzunluğu : 120 cm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Ürünleri ulaşımı konusunda Sefamerve kullanıcılarını asla mağdur etmiyor. Kargo ulaşım süresi sizin bulunduğunuz yere göre değişmektedir. Merkezde iseniz en geç 3 gün içerisinde sürat kargo ile ulaşmakta köy, kasaba yada belde de bulunuyorsanız 1 hafta içerisinde Ptt kargo ile ulaşmaktadır .
 
 RENK :  Vizon Bordo 
 
Geniş hacimli fermuar detaylı iç bölümde fermuar cebi mevcut bayan çantası, 34 x 33 ebatlarında
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
RENK :  Lacivert 
 
İç bölümde fermuar cebi mevcut bayan çantası, 35 x 26 cm ebatlarında
 
 
Sizin için seçtiklerimiz dışında pek çok modele www.sefamerve.com adresinden ulaşabilir, evinizden inceleme fırsatı yakalayabilir, siparişlerinizi kapıda karşılayabilirsiniz. Türkiye'nin hiçbir yerinde mağazamız bulunmuyor efendim dilerseniz internet üzerinden kredi kartı ile dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile Sitemiz Sefamerve.com `dan tum urunlerimizi gorebilir siparislerinizi verebilirsiniz. Beden değişim ürün iade hakkınız vardır iadelerde yalnızca sürat kargo ile gönderdiğiniz takdirde kargo ücreti bize aittir.