Ihr Produkt wurde Ihrem Warenkorb hinzugefügt

X
EINKAUF ABSCHLIEßEN
WEITER EINKAUFEN

15

DEZ'14
Haftanın Kombini

 

 

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hanımların gözdesi olan Sefamerve her geçen gün eni modellerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta sizler için seçtiğimiz kombin toplamda dört parçadan oluşuyor ve özel günlerinizde rahatlıkla giyebileceğiniz muhteşem bir mevsimlik elbiseyi içerisinde barındırıyor. Buyrun bu haftaki kombinimizi birlikte inceleyelim.

 

      Bu haftaki kombin için seçtiğimiz elbiseye bayılacaksınız. Mevsimlik renkleriyle ve viskon kumaşıyla muhteşem bir elbisei sizler için seçtik. Pempe pırıltılar makasından çıkmış olan bu elbieyi daha detaylı incelemek için ve tüm detaylarını görüntülemek için resme tıklayabilirsiniz.

 
RENK :  Siyah Krem 
AKSESUAR :  Fermuarlı Astarlı Kemerli 
DESEN :  Desenli Sade 
KALIP :  Mankenin Giydiği Beden: 38 Uzunluk: 150 
YAKA :  Bebe Yaka 
KOL :  Uzun Kollu 
KUMAŞ :  Viskon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu kombin için seçtiğimiz çantada hem çok şık hemde çok uygun. Sefamervenin fırsatlarını değerlendirmek için mutlaka sitemizi ziyaret etmeli, kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanmalısınız.
 
RENK :  Siyah 
AKSESUAR :  Metal Detay 
CINSI :  Suni Deri 
 
 
 
 
 
 Bu kombin için seçtiğimiz ayakkabı modelimize de yine bayılacaksınız. Hem çok zarif hemde kombin için birebir. Üstelik fiyatı da çok uygun.
 
RENK : Siyah 
CINSI : Süet 
KALIP : Ökçe Uzunluğu: 11 
 
İnce Topuk Ayakkabı Modelleri 0140 Sivri Burun Ayakkabı Siyah Süet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ve son olarak şal modelimiz yine sefamerve sitemizde online olarak satışa sunulmaktadır. Türkiye'nin hiçbir yerinde mağazamız bulunmuyor. Dilerseniz internet üzerinden kredi kartı ile dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile Sitemiz Sefamerve.com `dan tum urunlerimizi gorebilir siparislerinizi verebilirsiniz. Beden değişim ürün iade hakkınız vardır iadelerde yalnızca sürat kargo ile gönderdiğiniz takdirde kargo ücreti bize aittir.

 

RENK :  Siyah 
KUMAŞ :  Poliviskon