Product has been added to Cart

X
GO TO THE CART
CONTINUE SHOPPING

10

OKT'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen tesettür sektöründe yerini korumayı başaran nadir firmalardan. Çizgisini hiç bozmaması ve müşteri memnuniyetine verdiği önem bu şirketi ön planda tutmaya yetiyor. Site içinde de yeniliğe giden Sefamerve en yeniler kategorisiyle yeni ürünlere daha kısa sürede ulaşmanızı kolaylaştırıyor. İşte sizin için seçtiğimiz modellerin birkaçı..

29

SEP'14

 

İşte hayır yarışında mübarek bir zaman dilimi daha. “Haydin öyleyse hep hayırlara koşun, yarışın!” (Bakara suresi, 2\148) “Han­gi­ni­zin da­ha gü­zel iş or­ta­ya ko­ya­ca­ğı­nı de­ne­mek için, ölü­mü ve ha­ya­tı ya­ra­tan O’dur.” (Mülk suresi, 67\2) “İşte yarışacaksa insanlar, bu cennet devletine konmak için yarışsınlar!”(Mutaffifîn Suresi, 83/26)

27

SEP'14

 

Kur’an-ı Kerim’de adı övgüyle geçen namlı kadınlardan biri de Hz. Âsiye’dir. Yaşadığı dönemde Mısır’ın en ünlü kadını ve bu tarihî ülkenin zalim ve kan içici imparatoru Firavun’un eşiydi. Bugün Firavun’un insanlık tarihine kendi adıyla geçen akıl almaz zulüm ve adaletsizliklerini bilmeyen, işitmeyen yoktur. Onun için Firavunun zulümlerini teferruatlıyla anlatmaya gerek görmüyoruz. Firavun da Bâbil padişahı Nemrud gibi hem tanrılık iddiasında bulunuyor, hem de halkın duygularını sömürerek geleneksel put inancını korumaya çalışıyordu.
 

12

SEP'14
 
EFENDİMİZ SAV BUYURUYOR;
  ‘’Üç mescidin dışında hiçbir mescide şeddi rihal (yolculuk) edilmez mescidi haram,mescidi nebevi,mescidi aksa.Mescid-i Aksa’da yapılan ibadete beşyüz, Mescid-iNebevi’de yapılan ibadete bin, Mescid-i Haram’da yapılan ibadete yüzbin, sevap vardır..’’‘’Evimle minberimin arası Cennet bahçelerinden bir bahçedir ve minberim de Cennet bahçelerinin üzerindedir .‘’Vefatımdan sonra beni ziyaret eden, beni hayatımda ziyaret eden kimse gibidir, selamını vasıtasız ben alırım.’’ ‘’Kabrimi ziyaret eden kimse için Kıyâmet günü şefaatçi olmak benim üzerime vazifedir.’’ "Kim Allah için hacceder de kötü söz ve davranışlardan sakınırsa, annesinin onu doğurduğu günkü gibi günahlarından arınmış olarak döner." 
 

11

SEP'14

 

Ev dekore etmek çok güzel bir şey.İnsanın yaşadığı mekanı kendi zevkine göre döşemesi estetik olduğu kadar eğlenceli de…Ama bu konuda yanlışlarımız var sanki.Mesela evimizi dekore ederken  gözümüze hoş geliyor diye eşyaya hizmet edecek  bir düzen kurabiliyoruz.

08

SEP'14

“Göklerin ve yerin yaratılışında , gece ile gündüzün birbiri ardınca gelip gidişinde selim akıl sahipleri için gerçekten açık,ibretli deliller vardır.” (Al-i İmran suresi,ayet 190)
 
Tefekkür;Allah(c.c.)’ın yarattıklarını düşünmektir.
 

02

SEP'14
 
 
İman;öyle bir nurdur ki,onun nuru,insanın bütün azasına yayılmıştır.Fakat, insanın azasından biri kesilince,İman,parçalanamaz olduğu için ,oradan kalbe gider.
 
İslam;Allah’ı , keyfiyetsiz olarak bilmektir.
 
Bunun yeri göğüstür.
 

01

SEP'14
 
Adamın biri, Hz. Ömer’e(r.a) hanımını şikayete geliyordu. Hz.Ömer(r.a)’ın kapısına geldiği zaman,hanımı Ümmü Gülsüm’ün Hz.Ömer’e bağırıp çağırdığını duydu.Adam kendi kendine şöyle dedi:
 
-“Ben hanımımı şikayete geldim.Ama onun da başında aynı dert var..
 

01

SEP'14

 

Yüce Peygamberimiz (a.s.m.), bir hadislerinde şöyle buyurmuştur:
 
 
 
"Adâlet güzeldir, fakat idârecilerde olursa daha güzeldir. Cömertlik güzeldir, fakat zenginlerde olursa daha güzeldir. Dinde titiz olmak güzeldir, fakat âlimlerde olursa daha güzeldir. Sabır güzeldir, fakat fakirlerde olursa daha güzeldir. Tövbe güzeldir, fakat gençlerde olursa daha güzeldir. Hayâ güzeldir, fakat kadınlarda olursa daha güzeldir." (Deylemî, Müsnedü'l-Firdevs)
 

28

AUG'14

Allah istediği için mi yoksa kendimiz benimsediğimiz için mi namuslu olmalıyız?
Her insan İslam fıtratı üzere dünyaya gelir. Daha sonra nefis ve şeytan insanın fıtratında kaymalara sebep olur.
 

25

AUG'14
 
Rasûlullah(s.a.v)Efendimiz buyurdu ki:
 
***”Ey amcam Abbas,dikkat buyur,sana ihsan edeyim,seni ihya edeyim!Sana on şey öğreteyim;onları yaptığında Allahu Teâla bütün günahlarını afv ve mağfiret eder.Bu on şey,senin dört rekat namaz kılmandır.Bu namazı her gün kılabilirsen kılarsın,olmazsa her cuma günü kılarsın.Bu da olmazsa ayda bir kere kılarsın,bu da olmazsa yılda bir kere kılarsın.Bu da olmazsa ömründe bir kere kılarsın.”

15

AUG'14
 
 
Bismillahirrahmanirrahim
 
Ebu Musa (ra) anlatıyor: Resulullah (sav) buyurdular ki:
 
“Bir kul, salih amel işlerken araya bir hastalık veya sefer girerek ameline mani olsa, Allah ona sıhhati yerinde ve mukim iken yapmakta olduğu salih amelin sevabını aynen yazar.”
 
(Buhari, Cihâd 134)
hastaya okunacak dua
Rasûlullah(s.a.v)Efendimiz bir hastaya uğradığı zaman veya kendisine bir hasta getirildiği zaman şu duayı okurdu:
 

12

AUG'14

 

Allah'ın merhameti nasıldır? 
Bazen günah işlerken, "Allah affeder, nasıl olsa merhameti sonsuzdur." diyoruz. Bu şekilde günah işlesek ve tövbe etsek, Allah'ın merhameti bize ulaşır mı, tövbemiz kabul olur mu?

11

AUG'14

 
Eşlerin anlaşamamasının üç sebebi vardır: 
 
Mânevî sorunlar, maddî sorunlar ve çevrenin etkisi.
 

09

AUG'14
 
 
Bu konu hakkında o kadar çok zırvalık var ki, evvela bu saçmalıkları açığa kavuşturmak, art niyetli insanlara fırsat vermemek gerek.
 

24

JUL'14

 

Yepyeni ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Sefamerve ilk tercih olmayı başarıyor. İnternet sitesinden de zevkinize göre alışveriş yapabilir indirimleri kaçırmadan uygun fiyata bu şık Sefamerve eşarplarına siz de sahip olabilirsiniz. Eğer eşarp seçimi için Sefamerveyi tercih ettiyseniz karşınıza istemediğiniz kadar eşarp modeli çıkacaktır.
 

07

JUN'14

18

NOV'13

 

Tesettür giyim konusunda model bakımından firmaların son zamanlarda beraber çalışmış olduğu tasarımcıların da etkisi ile bir çok hanımın beklentisine uygun abiye modelleri satışa sunuluyor. İlerleyen zamanlarda tesettür giyim kıyafetlerine erişim kolaylığı oldukça ilerlemiştir, gerek e-ticaret gerekse magazalarda tesettürlü hanımların istek ve beğenilerine hitap edecek ve memnun kalacaklarını sağlayacak bir çok kıyafet bulunmaktadır.

 

10

JUL'13

Sedef Eşarp

 

İndirimli MINAHILL Bahar Eşarplar. Yeni sezon imalatı olan Şallar, farklı renk seçenekleri sayesinde çok satın alınan ürünlerden bir tanesi olmayı başarmıştır. 

Eşarp Ebatları : 90x90 cm'dir.
 
 

 

02

JUL'13

Gaye Eşarp

 

   Gaye Eşarp. Pesvis 1000 tur iplikten imal edilmiştir. Kullanım açısından çok rahattır kayma yapmaz. Eşarp Ebatları : 110x110 cm'dir.