Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Saç Bakım Serumu – Biyotin, Kolajen, Keratin İçeren Saç Dökülmesi Karşıtı, 50 Ml 1005-01 Beyaz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987382

RENK :

Beyaz

MEVSIM :

4 Mevsim

Beyaz renktedir. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Ürün Bilgileri
*Saç bakım serumu saçlarınızın canlı, ipeksi ve dolgun bir görünüm kazanmasına yardımcı olmak için özel olarak geliştirildi.
*İçeriğinde bulunan Keratin, Biotin, Kolajen, Arginine, Vitamin E ve Panthenol ile saç derinize yoğun bakım yaparak, saçlarınızın nem dengesinin korunmasına yardımcı olur ve dökülmesini engeller.
*Yağlı bir hissiyat bırakmaz.
Haricen kullanılır. Çocukların erişemeyeceği yerde ve ambalajında saklayınız. 25°C’nin altındaki oda sıcaklığında saklayınız. Yutulması durumunda doktora başvurunuz. Ürünü doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız, yüksek sıcaktan koruyunuz.
Kullanım Şekli
1) Temiz, kuru veya nemli saç diplerine hafif masaj yaparak günde 2 defa uygulayınız.
2) Saçlarınızın gövdesinden uçlarına doğru işlemi tamamlayınız.
DURULANMAZ.
İçindekiler
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Phenoxyethanol, Chamomilla Recutita (Matri-caria) Flower Extract, Hydrolyzed Collagen, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Caffeine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Caprylyi Glycol*, Zinc Gluconate, Ornithine HCI, Citrulline, Glucosamin HCI, Biotin, CI 19140.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOKENT’TE GELİŞTİRİLMİŞTİR.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


27 Mayıs Pazartesi-28 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$107.00

$49.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER