Produit Ajouté au Panier

X
COMPLÉTER LA COMMANDE
CONTINUER VOS ACHATS

04

MAİ'15

 

 

What most Muslim women who live in different parts of the world, especially in France, complain about is the lack of access to Islamic clothing. Unfortunately, the situation is a lot worse for women in countries other than Turkey. Most Muslim women have been trying to overcome this problem by shopping in Turkey, until Sefamerve was founded and it started to serve all over the world.

02

MAİ'15

 

Are you bored of searching for a proper outfit to wear on special occasions or visiting shops desperately but still not being able to find what you have wanted? Sefamerve, which makes your life quite easier by presenting a huge variety of dresses, is there for you with so many options. If you wish, you can shop via credit card, bank transfer or PayPal on sefamerve.com (see Help-Support section on our website for more payment options).

 

 
 
 
 

30

AVR'15

 

Tevbe, haram işledikten sonra, pişman olup, Allahü teâlâdan korkmak, bir daha yapmamaya azmetmek, karar vermektir. Hadis-i şerifte buyuruldu ki: 
(Tevbe, günahtan sonra o günahı bir daha yapmamaktır.) [İ.Ahmed]

29

AVR'15

 

With brand new, unique designs, Sefamerve is the first choice of many women for shopping. You can choose products as you wish and purchase them with reasonable prices or great discounts. If you would like to order scarves, then, so many options on our website will be waiting for you...


 
 

28

AVR'15

 

Peygamberimiz'in (sav) hadislerinde de en hayırlı amel konusunda değişik ameller zikredilmiştir. Önemli olan niyettir. Peygamberimiz (sav) "Ameller niyetlere göredir." buyuruyor. İnsanın bir amelde niyeti ve ihlası önemlidir. Bazı zaman olur küçük gördüğümüz bir amel Allah'ın rızasına uygun olurken diğer taraftan çok büyük zannettiğimiz bir amel çeşitli sebeblerden dolayı insana hiç sevap getirmeyebilir.

27

AVR'15

 

Sefamerve, birbirinden şık takım modelleri ile müşterilerinin zevkine hitap etmeye devam ediyor. Tek tıkla tüm modelleri inceleyebilir, renk seçeneklerini görebilir, yurtiçinde kapıda ödeme seçeneği ile siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik yurtiçi siparişlerinde 100 TL ve üzerinde kargo bizde.. İşte Sefamerve ekibi olarak sizler için derlediğimiz birbirinden şık takım modelleri..

25

AVR'15

 

 

İsrailogullarina (Yahudilere) göre meshur bir peygamber olan Üzeyr (a.s)'in adi Kur'an-i Kerîm'de geçmektedir. Fakat Islâm'a göre onun peygamber olup olmadigi hususunda ihtilaf vardir.
 
Üzeyr (a.s)'in adi hakkinda da alimlerin farkli yorumlari vardir. Bazi alimlere göre onun adi Arapça bir isimdir. Diger bazi alimlere göre ise, Üzeyr kelimesi Arapça degil, ibranicedir (el-Ukberî, imlau ma menne bihi'r Rahman, Misir, 1961, II, 7).

24

AVR'15

 

We, Sefamerve Team, collected the most admired and best-selling tunic models in the new season for you. You can reach all the beautiful tunics with just one click and make use of 'paying at the door' payment option inside Turkey and bank transfer, credit card or PayPal options outside Turkey. Plus, for orders that cost 100 Euro € or above, shipping is free. In order to be aware of our campaigns, and opportunities, you can follow us on Facebook and Instagram. Here are the beautiful models that are designed for you:

 


 

 

22

AVR'15

 

“Çok oruçlular vardır ki onların orucundan onlara, susuzluktan başka bir şey yoktur.” (Nesai)
Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi vesellem hadis-i şerifte şöyle buyurmuştur: “Çok oruçlular vardır ki onların orucundan onlara, susuzluktan başka bir şey yoktur.” (Nesai)
 

21

AVR'15

 

Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde yazlık ürünlerde artık dolaplardaki yerlerini alıyor. Dolayısıyla kışlık ürünlere şimdilik veda ediliyor. Bizde Sefamerve ekibi olarak bu fırsattan istifade etmeniz için kışlık ürünleri indirimli halleriyle birlikte derledik. Siz siz olun bu fırsatı kesinlikle kaçırmayın. Üstelik her siparişine Say dergi, 100 TL ve üzeri alışverişlerinize de KARGO hediye.

20

AVR'15

RECEB ayı: Dört kıymetli aydan biridir. Bir âyet-i kerime meali:
(Allah'ın gökleri ve yeri yarattığı günden beri, ayların sayısı on ikidir. Bunlardan dördü, haram [hürmet edilen] aylardır.) [Tevbe 36]
 
Resulullah efendimiz, Receb ayına çok değer verir ve "Ya Rabbi, Receb ve Şabanı bizler için mübarek kıl ve bizi Ramazana eriştir" diye dua ederdi.
 
Receb ayının faziletiyle ilgili birkaç hadis-i şerif:
(Haram aylar, Receb, Zilkade, Zilhicce ve Muharremdir.) [İbni Cerîr]
 

18

AVR'15

 

Sefamerve Baharı getirdi.. Bahara özel %40'a kadar indirim fırsatlarından yararlanmak ve ürünleri tükenmeden incelemek için mutlaka web sitemizi ziyaret etmelisiniz. Üstelik her siparişe say dergi hediye. 100 TL ve üzeri allışverişlerinizde yurtiçinde kargo ücretsiz. Haydi geç kalmayın.

 

 

16

AVR'15

 

Dünyada lüzumsuz, boş ve faydasız hiçbir şey yoktur. Allah Teala her yarattığını bir hikmete dayalı ve bir hizmete uygun yaratmıştır. Ancak herşeyin herkes için her zaman gerekli olması da hiç şüphesiz düşünülemez. İşte hadiste işaret buyurulan malayanî, "kişinin dinine ve dünyasına faydası olmayan şey" anlamındadır.
 

15

AVR'15

 

 

Siyah ve beyazın uyumu,ağırlığıyla hem zevkinize hemde cebinize uygun kombinleri sizde detaylı inceleyebilir dilerseniz siparişlerinizi web sitemizden veya 0850 221 30 40 numaralı hattımızdan da verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Sizde hemen Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

14

AVR'15

 

Şükür, her nimetin Allah’tan geldiğini bilip dil ile de hamd etmektir. Allahü teâlânın emirlerini yapıp yasak ettiklerinden sakınmak şükretmek olur. İnsanların hidayeti için çalışmak, onları irşat etmek de şükür sayılır.
 

13

AVR'15

 

Vefa her kimseden kim istedim ondan cefa gördüm/Kimi kim bîvefa dünyada gördüm bîvefa gördüm. (Her kimden vefa istediysem ondan cefa gördüm; kimi gördüysem vefasız dünyada, onun vefasızlığını da gördüm) dese de büyük şair Fuzuli, vefa, insanın aramaktan vazgeçeceği, vefasızlık edeceği bir haslet değildir.
 

13

AVR'15

 

 

Sefamerve birbirinden yeni eşofman modellerini güncelledi. Gerek eşofman elbise gerekse eşofman takım modellerini web sitemiz www.sefamerve.com'dan inceleyebilirsiniz. Sefamerve Tesettür Eşofman modelleri, Genç tesettürlü kardeşlerimizin spor yaparken rahat kullanmalari amaciyla üretilmistir. 

 

 

07

AVR'15

 

İnsanlar topluluklar hâlinde yaşarlar. İnsanı toplu halde yaşamaya hem fıtratı, hem de hayatın zarûretleri (mecbûriyetleri) zorlar. Mutlak mânâda yalnızlık Allah’a mahsustur.
 
Ancak zaman zaman yalnız kalmak insan için hem bir ihtiyaç, hem de bir mutluluk olabilir.
 

06

AVR'15

 

 

Sefamervenin birbirinden şık yeni elbise modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni elbise modellerini buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

03

AVR'15

 

 

Hergün birbirinden farklı renk ve desende eşarp modelleri mi görüyorsunuz? Bu eşarpları almak için mağaza mağaza dolaşmaya üşeniyor musunuz? İşte Sefamerve sizibu yüktenkorkuyor. Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve online alışverişlerde ürünü kapınıza kadar getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Bizde sizler için birbirinden şık eşarp modellerinden sadece birkaçını bir araya getirdik. Buyrun birlikte iinceleyelim.