Product Added to Your Cart

X
VIEW CART
CONTINUE SHOPPING

27

NOV'14
Eşarp Sefamerveden Alınır

 

Hergün birbirinden farklı renk ve desende eşarp modelleri mi görüyorsunuz? Bu eşarpları almak için mağaza mağaza dolaşmaya üşeniyor musunuz? İşte Sefamerve sizibu yüktenkorkuyor. Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve online alışverişlerde ürünü kapınıza kadar getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Bizde sizler için birbirinden şık eşarp modellerinden sadece birkaçını bir araya getirdik. Buyrun birlikte iinceleyelim.

 

 

 

İşte ilk modelimiz bu sezon genç kızların sıklıkla tercih ettiği ve her renginin olduğu Belma Eşarp modelleri. Yünlü viskon kumaşı sayesinde tam kışlık bir model. Sizi geçmişe götüren bir havası var değil mi? Bu modeli kesinlikle akından incelemelisiniz. Resme tıklayarak eşarbın farklı renklerini de inceleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İkinci modelimiz yine çiçek desenli ve renklerinin mevcut olduğu bir model. Özellikle lacivert rengi koyu renk kaşe bir kaban üzerine çok şık duruyor. Sefamervenin sunduğu ayrıcalıklardan biri de ürün ile ilgili bir sorunla karşılaşırsanız ya da beklentinizi karşılamazsa ürün kullanılmadığı sürece değişim ve iadesini talep edebilirsiniz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Bir iğer modelimiz ise Mahiye eşarp modeli. Pek çok renk seçeneğini görebileceğiniz bu modelimizde yine poliviskon kumaştan imal edilmiş 90-90 ölçüerinde bir eşarp. Sefamerveden yapacağınız şık tuniklerin üzeirne rahatlıkla kombinleyebilceğiniz bir model. Üstelik Bonus Card, Card Finans ve Bank Asya Kredi kartlarına 100 TL üzeri siparişlerinizde vade farksız 3 taksit uygulanmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir başka modeimiz ise Müşerref eşarp modelleri. Poliiviskon kumaştan imal edilmekte birlikte öçüleri de yine gayet uygun bir model.Dilerseniz internet sitemiz üzerinden ürün ismini aratarak veya resme tıklayarak, dilerseniz de 08502213040 numaralı sipariş hattımızı arayarak sipariş verebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

İşte en güzel modellerden biri. Yünlü viskon kumatan imal edilmiştir. Kış aylarında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Özellikle mint yeşili çok hoş görünüyor.Türkiye'nin hiçbir yerinde mağazamız bulunmuyor. Dilerseniz internet üzerinden kredi kartı ile dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile Sitemiz Sefamerve.com `dan tum urunlerimizi gorebilir siparislerinizi verebilirsiniz. Beden değişim ürün iade hakkınız vardır iadelerde yalnızca sürat kargo ile gönderdiğiniz takdirde kargo ücreti bize aittir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sizin için seçtiklerimizin yanısıra pek çok modele yine www.sefamerve.com aracıığıyla ulaşabilir,kıyafetlerinizde eşarp kombinleri yaparken gayet rahat olabilirsiniz. Üstelik teslimatlarda hızlı yapılmaktadır. Kargo ulaşım süresi sizin bulunduğunuz yere göre değişmektedir. Merkezde iseniz en geç 3 gün içerisinde sürat kargo ile ulaşmakta köy, kasaba yada belde de bulunuyorsanız 1 hafta içerisinde Ptt kargo ile ulaşmaktadır .