Product Added to Your Cart

X
VIEW CART
CONTINUE SHOPPING

03

DEC'14
Anne-Kız Kombinlerimiz
 
 
 
Geçmişte ikiz kardeşler bir örnek giydirilir ve tüm dikkatleri üzerlerine toplarlardı. Şimdilerde ise anne-kız çocuk ve baba-erkek çocuk uyumlu giyim ürünleri de büyük ilgi görmeye başladı. Bir örnek giyinen anne-kızlar tüm şıklıkları ile dikkatleri üzerine topluyor. 
 
 
İşte ilk elbise modelimzi.. Tesettürlü hanımların vazgeçimezi haine gelen Sefamerve markası bugüne kadar 4 milyondan fazla üyesiyle günden güne büyümeye ve aldığı ödülleri her geöen gün arttırmaya devam ediyor. Özellikle etek ve elise boylarıyla pek çok tesettür markasından farklı olarak uzun modelleri tercih eden Sefamerve bu yönüyle rakiplerinden ayrılıyor. Son zamanlarda anne-kız kombinlerindeki artışı Sefamerve sitesinde de takip edebilirsiniz. Birbirinden güzel renklerle detaylandırılmış kıyafetler hem sizin hemde kızınızın şıklığına şıklık katarken aynı zamanda uyumlu olmanızı sağlayacak. Kız çocuğu kıyafetleimiz 4-6 yaş arasında değişmektedir ve Sefamervenin hediyesidir.
 
 
      
 
 
 
 
RENK :  Eflatun 
 
 
MANKENIMIZIN ÖLÇÜLERI :  Basen : 91cm, Bel : 61cm, Göğüs : 94cm, Boy : 180cm, Kilo : 60kg
 
 
 
 
 
Anne kız kıyafet kombinleri son zamanların modası haline gelmeye başladı. Anne kızın muhteşem uyumunu ön plana çıkarmayı amaçlayan bu trend zaman zaman ünlü markalarında yeni koleksiyonlarında yer verdiği bir durum haline geldi. Sefamerve markası hem gündelik yaşamda hemde özel günlerinizde kızınızla olan uyumunuzu gözler önüne seriyor. Ürünleri kesinlikle detaylı olarak incelemeli ve Sefamerve dünyasının avantajlarına adım atmalısınız.

     

 

      

 

 

Üstelik elbisenin detayları göz dolduruyor. Özel günleriniz için muhteşem bir elbise. Kuyru detayı ise bambaşka bir hava kazandırıyor.

 
 
 

 

 

RENK :  Saks 

AKSESUAR :  Taşlı Fermuarlı Astarsız 
KALIP :  Mankenin Giydiği Beden: 38 Uzunluk: 150-170 
YAKA :  Hakım Yaka 
 
 
MANKENIMIZIN ÖLÇÜLERI :  Basen : 95cm, Bel : 74cm, Göğüs : 90cm, Boy : 170cm, Kilo : 59kg

   

 

Anne kız kombilerimizin bir diğeri de bu tunik modeli. Anne kız kıyafetleri içinde en çok rağbet gören anne kız tunik modelimiz oluyor. Bunu diğer kıyafetler takip ediyor. Gerçekten bakıldığında son derece şık ve son derece esprili bir görüntü oluşuyor. Sizde kızınızla aynı kıyafeti giyerek bu ayrıcalığı yakalamak isterseniz sizi sayfamıza davet ediyoruz. Dilerseniz resimlere tıklayarak bu modellere dilersenizde web sitemiz www.sefamerve.com adresini ziyaret ederek tüm modellere ulaşabilirsiniz.

 

      

 

 

RENK :  Zümrüt yeşili 
AKSESUAR :  Deri Detay Düğmeli 
KALIP :  Mankenin Giydiği Beden: 38 Uzunluk: 110 
YAKA :  0 Yaka 
KOL :  Uzun Kollu 
KUMAŞ :  Çelik Örme 
 
 
MANKENIMIZIN ÖLÇÜLERI :  Basen : 91cm, Bel : 61cm, Göğüs : 94cm, Boy : 180cm, Kilo : 60kg