Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

For You Gold C Vitamini Canlandırıcı Konsantre Serum

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987175
KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜDÜR PAKET AÇILIMI OLDUKTAN SONRA İADE VE DEĞİŞİM KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.
ForYou C Vitamini ne işe yarar ? Dış etkenlere maruz kalan cildimizin onarılmaya ve korunmaya ihtiyacı vardır. C vitamini, hyalüronik asit ve bitki ekstratları sayesinde cildinizinihtiyaç duyduğu bakımı özenle yapar. Zengin içeriği ile dinlenmiş ve parlak bircilde kavuşmanızı sağlar.; Nasıl Kullanılır? Ürünü temiz cilde sabah ve akşamolmak üzere uygulayınız. Güneşe çıkmak durumunda kaldığınızda lütfen ürünü kullanmayınız.Gün ışığında lekeler oluşturabilir, güneş ışığında kullanılmaması önerilir.Böyle bir durumda akşam kullanıma devam edebilirsiniz.; Faydaları Doğal bitkiözleriyle zenginleştirilmiş serum cilt bariyerlerinizi güçlendirir ve daha gençgörünüm kazanmanızı sağlar. Mucizevi leke serumu ciltte güneş ışınlarına maruzkalarak oluşmuş olan lekeler ile savaşır ve size pürüzsüz bir cilt kazanmanınkeyfini yaşatır. Zenginleştirilmiş içeriği ile cildinizin doğallığını vecanlılığını geri kazandırarak olan C serum günden güne daha duru, sıkı velekelerden arınmış pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlar. Ultra akışkan, hafifve şeffaf dokusuyla cildinizce kolayca emilir, cildinizde ağırlık yapmaz.Böylece daha dolgun ve daha ışıltılı bir cilde sahip olmanızı sağlar.
C Vitamini Kullanımı; 
Günlük kullanıma uygundur. C Vitamini serumu cildinyenilenmesine ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. C vitamini serumu,derinlemesine nemlendirme sağlayarak cildi rahatlatır ve ferahlatır. Kolaycaemilir, cilde yumuşak ve canlanmış bir his verir.  İçeriğindeki hyaluronik asit sayesinde decildin yenilenmesi desteklenir
İstenilen bölgede Cildinizi nemlendirmeden önce kullanmanızıtavsiye ederiz. Parmak ucunuza birkaç damla serum damlatarak dairesel hareketlerle uygulayınız. Temiz cilde, sadece akşam olmak üzere günde bir kezuygulanmalıdır. C Vitamin Serum, Her sabah erken saatte ve akşam yüz bölgesineuygulayınız. Güneş koruyucu mutlaka kullanınız. Sadece akşamlarıkullanabilirsiniz.
 
Önemli Not :  Sadece Akşamları Uygulama Yapılmalıdır. Gündüz kullanmamanızı öneririz. (Güneşte çokfazla bulunacağınız zamanlarda)
UYARILAR
• Haricen kullanılır. • 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde vekapağı kapalı olarak muhafaza ediniz. • Buzdolabında saklayabilirsiniz.
 
İçerik;
Ascorbic Acid (Vitamin C), Glycerin, Ferulic Acid, HyalunoricAcid, Tocopheryl Acetate (Vitamin E). Paraben içermez.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


25 Ekim Cuma-28 Ekim Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$41.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver