Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kulak Akupunkturu 9786054908714

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1026815
Kulak Akupunkturu
Ürün Özellikleri :
Yayınevi : Mercan KitapYazar : Derya Düzgün - Özgür DüzgünKapak Kalitesi : Karton KapakSayfa Kalitesi : 2.HamurSayfa Sayısı : 102Dil : TürkçeEbat :13.5 x 21 cmAğırlık : 102 gr
ÖNSÖZRahman ve Rahim Olan Allah’ın AdıylaAdı başlangıçların en güzeli olan, bizleri şifa yolunda yürüten; eşle, arkadaşla, üstatlarla ve birçok kabiliyetlerle donatıp, inşa eden Cenabı Hakka hamdolsun.Sözün başında bu kitap için emek ve çaba harcayan; maddi ve manevi varlık, huzur ve desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Ve yine sözün en başında bu kitabı okuyanlara ve uygulayanlara, en yüksek hayrının ve şifasının olma niyetini Cenabı Haktan dileriz. Gelebilecek her türlü şerden de âlemlerin Rabbi olan Allah’a sığınırız.Amin.Derya Düzgün - Özgür DüzgünİÇİNDEKİLERÖNSÖZ 7GİRİŞ 9KULAK AKUPUNKTURUNUN BİZDEKİ TANIMI VE İŞLEVİ 19KULAKTA TEŞHİS VE TANI 22KULAKTA DENTAL ÇUBUK İLE TEŞHİS TANI 29AKUPUNKTUR NOKTASI VE BULUNMASI 31KULAK AKUPUNKTURUNDA KULANILACAK ÜRÜNLER 34KULAK YAPILARI 42SOL KULAK 44SAĞ KULAK 47AKUPUNKTUR UYGULAMA ESNASINDA VESONRASINDA OLUŞABİLECEK HALLER 51KULAK AKUPUNKTURUNDA ZAMANLAMA NASIL OLUR? 53KULAKTAKİ NOKTALAR VE UYGULAMALAR HAKKINDA 56TEŞHİS VE TANI HAKKINDA 59TEŞHİS VE TEDAVİDE HASTA ÇEŞİTLERİ VE İNANCIN ÖNEMİ 61KULAK AKUPUNKTURUNU KİMLER YAPABİLİR 64KULAK HACAMATI - KANATMA YÖNTEMİ 65KULAK ÜZERİNDE KANATMA BÖLGELERİ VE ETKİLERİ 68KULAK ÜZERİNDEN HASTALIKLAR VE ÖRNEKLER 72

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


14 Ekim Pazartesi-16 Ekim Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$53.00

$21.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver