Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

10

TEM'13

Sedef Eşarp

 

İndirimli MINAHILL Bahar Eşarplar. Yeni sezon imalatı olan Şallar, farklı renk seçenekleri sayesinde çok satın alınan ürünlerden bir tanesi olmayı başarmıştır. 

Eşarp Ebatları : 90x90 cm'dir.
 
 

 

Anahtar Kelimeler: eşarp,eşarplar,eşarp model,

02

TEM'13

Gaye Eşarp

 

   Gaye Eşarp. Pesvis 1000 tur iplikten imal edilmiştir. Kullanım açısından çok rahattır kayma yapmaz. Eşarp Ebatları : 110x110 cm'dir.

10

MAY'13

 

       Ünlü stil danışmanı Esra Seziş ile bir işbirliğine giren  Türkiye'nin yükselen  alışveriş sitesi Sefamerve.com, bu aydan itibaren Seziş'in özel kombinlerine yer vermeye başlıyor.Seziş'in Anneler Günü'ne özel hazırlayacağı kombinler moda tutkunu annelere ayırıcalık kazandırıyor.Bir tıkla Dünya'nın en mutlu annesi sizin annenizde olabilir.

29

NİS'13

   

    Şükran Ferace yeni tasarımlarını beğeninize sunuyor. 2013 Yaz Ferace Modelleri ile Şükran Ferace oldukça rahat ve hoş bir görünümde olduğu gibi kalitesi ilede ön plandadır. Sıcak günlerde tiril tiril olan bu feracelerle daha rahat bir mevsim geçirebilirsiniz.

 

08

HAZ'12

Sefamerve.com blog dünyasına hoş geldiniz. Bu sayfamızda tesettür dünyası ile alakalı olan haberleri ve bilgileri derleyip sizlere tek bir noktadan ulaştırmayı amaçlıyoruz. Umarız ki memnun kalır ve bizi takip edersiniz.

 

Hayırlı günler!

08

HAZ'12

 

Ülkemizde yayın hayatına kısa bir süre önce başlayalan Âlâ Dergi önemli bir eksikliği giderdi. Yurtdışında faaliyet gösteren bir kaç dergiyi de sizlerden haber etmek istedik. 

 

http://www.azizahmagazine.com/

 

 

 

Anahtar Kelimeler: şal,eşarp,ipek,moda,