Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

11

EYL'14

 

Ev dekore etmek çok güzel bir şey.İnsanın yaşadığı mekanı kendi zevkine göre döşemesi estetik olduğu kadar eğlenceli de…Ama bu konuda yanlışlarımız var sanki.Mesela evimizi dekore ederken  gözümüze hoş geliyor diye eşyaya hizmet edecek  bir düzen kurabiliyoruz.

08

EYL'14

“Göklerin ve yerin yaratılışında , gece ile gündüzün birbiri ardınca gelip gidişinde selim akıl sahipleri için gerçekten açık,ibretli deliller vardır.” (Al-i İmran suresi,ayet 190)
 
Tefekkür;Allah(c.c.)’ın yarattıklarını düşünmektir.
 

02

EYL'14
 
 
İman;öyle bir nurdur ki,onun nuru,insanın bütün azasına yayılmıştır.Fakat, insanın azasından biri kesilince,İman,parçalanamaz olduğu için ,oradan kalbe gider.
 
İslam;Allah’ı , keyfiyetsiz olarak bilmektir.
 
Bunun yeri göğüstür.
 

01

EYL'14
 
Adamın biri, Hz. Ömer’e(r.a) hanımını şikayete geliyordu. Hz.Ömer(r.a)’ın kapısına geldiği zaman,hanımı Ümmü Gülsüm’ün Hz.Ömer’e bağırıp çağırdığını duydu.Adam kendi kendine şöyle dedi:
 
-“Ben hanımımı şikayete geldim.Ama onun da başında aynı dert var..
 

01

EYL'14

 

Yüce Peygamberimiz (a.s.m.), bir hadislerinde şöyle buyurmuştur:
 
 
 
"Adâlet güzeldir, fakat idârecilerde olursa daha güzeldir. Cömertlik güzeldir, fakat zenginlerde olursa daha güzeldir. Dinde titiz olmak güzeldir, fakat âlimlerde olursa daha güzeldir. Sabır güzeldir, fakat fakirlerde olursa daha güzeldir. Tövbe güzeldir, fakat gençlerde olursa daha güzeldir. Hayâ güzeldir, fakat kadınlarda olursa daha güzeldir." (Deylemî, Müsnedü'l-Firdevs)
 

28

AĞU'14

Allah istediği için mi yoksa kendimiz benimsediğimiz için mi namuslu olmalıyız?
Her insan İslam fıtratı üzere dünyaya gelir. Daha sonra nefis ve şeytan insanın fıtratında kaymalara sebep olur.
 

25

AĞU'14
 
Rasûlullah(s.a.v)Efendimiz buyurdu ki:
 
"Ey amcam Abbas,dikkat buyur,sana ihsan edeyim,seni ihya edeyim!Sana on şey öğreteyim;onları yaptığında Allahu Teâla bütün günahlarını afv ve mağfiret eder.Bu on şey,senin dört rekat namaz kılmandır.Bu namazı her gün kılabilirsen kılarsın,olmazsa her cuma günü kılarsın.Bu da olmazsa ayda bir kere kılarsın,bu da olmazsa yılda bir kere kılarsın.Bu da olmazsa ömründe bir kere kılarsın.”


 
 

15

AĞU'14
 
 
Bismillahirrahmanirrahim
 
Ebu Musa (ra) anlatıyor: Resulullah (sav) buyurdular ki:
 
“Bir kul, salih amel işlerken araya bir hastalık veya sefer girerek ameline mani olsa, Allah ona sıhhati yerinde ve mukim iken yapmakta olduğu salih amelin sevabını aynen yazar.”
 
(Buhari, Cihâd 134)
 
 

12

AĞU'14

 

Allah'ın merhameti nasıldır? 
Bazen günah işlerken, "Allah affeder, nasıl olsa merhameti sonsuzdur." diyoruz. Bu şekilde günah işlesek ve tövbe etsek, Allah'ın merhameti bize ulaşır mı, tövbemiz kabul olur mu?

11

AĞU'14

 
Eşlerin anlaşamamasının üç sebebi vardır: 
 
Mânevî sorunlar, maddî sorunlar ve çevrenin etkisi.

 
 
 

09

AĞU'14
 
 
Bu konu hakkında o kadar çok zırvalık var ki, evvela bu saçmalıkları açığa kavuşturmak, art niyetli insanlara fırsat vermemek gerek.
 

24

TEM'14

 

Yepyeni ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Sefamerve ilk tercih olmayı başarıyor. İnternet sitesinden de zevkinize göre alışveriş yapabilir indirimleri kaçırmadan uygun fiyata bu şık Sefamerve eşarplarına siz de sahip olabilirsiniz. Eğer eşarp seçimi için Sefamerveyi tercih ettiyseniz karşınıza istemediğiniz kadar eşarp modeli çıkacaktır.
 

05

TEM'14

Kardeşlerimizi Sefamerve Ailesi olarak bizde tebrik ediyoruz.

Altıntop sosyal medyadaki hesabından paylaştığı fotoğrafla, günün en çok paylaşılan mesajı oldu.  ''Güzel eşimle Medine'ye yolculuk. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. İsteyenlere nasip etsin inşallah'' yazdı.

17

HAZ'14

 

Yazın giyeceğiniz beyazlarla muhteşem bir uyum sağlayacak olan mint yeşili, bu sezonun favori renklerinden biri!

Nane ferahlığını sevenlerdenseniz, bu sezon yaşanacak mint yeşili bombardımanını çok seveceksiniz demektir. Gardırobunuzdaki kış renklerinin koyuluğundan artık sıkıldıysanız, yeşilin bu tonunun içinizi açacağından eminiz. SefaMerve.com ‘da bu trendi bir tıkla ayağınıza kadar getiriyor. SefaMerve.com ‘dan satın alacağınız onlarca mint parçalar ile gardırobunuza detoks yapmanın tam zamanı!

 

07

HAZ'14

20

OCA'14

 

Tesettürlü bayanlar tarafından yoğun ilgi gören tesettür eşofman modelleri son zamanın en çok aranan ürünleri arasında yerini aldı. Günlük kullanımda veya spor yaparken büyük bir rahatlık sağlayan tesettür eşofman modelleri, yenilikçi tasarımlarıyla artık rahatlığın yanında şıklıkda kazandırmaya başladı.

Bizde muhafazakar bayanların yoğun ilgisini bildiğimiz, internetten satın alabileceğiniz en şık tesettür eşofman modellerini sizler için araştırdık!

Online alışverişin hayatımıza kattığı rahatlık tartışılmaz, mağaza mağaza gezmek yerine oturduğunuz yerden dilediğiniz ürünü inceleyip sipariş verebiliyorsunuz. Türkiye’de bu alanda tesettürlü bayanlara özel hizmet veren ve binlerce ürün alternatifi sunan sitelerden biri de Sefamerve.com… İşte Sefamerve‘de yer alan birbirinden şık ve rahat eşofman modelleri…

Lycralı kumaştan üretilen bu tesettür boneler özellikle şal kullanan hanımlar için esnek yapısıyla büyük rahatlık sağlıyor. Bizim çok hoşumuza giden bu tesettür boneler boyun hareketlerinizi engellemediği gibi baş ağrısına da yol açmıyor. Şallarınız için sizi iğne derdinden kurtaracak bu boneler kayma veya terlemede yapmıyor. Bir çok renk alternatifinin olduğu bu boneleri incelemek ve sipariş vermek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

14

ARA'13

 

Yeni sezon tesettür elbise ve tunik modelleri şimdi Sefamerve.com’la kapınıza geliyor.

Biz tesettürlü hanımların dilediği modelleri uygun fiyata bulması oldukça zordur. Özellikle kış sezonunun başladığı şu günlerde mağaza mağaza dolaşma zorluğu çekmeden oturduğunuz yerden alışveriş imkanı sunan online alışveriş siteleri hayatımıza büyük bir kolaylık getirmiş durumda.

Yeni sezonla birlikte yıl sonuna özel yapılan büyük indimler bu alışveriş deneyimini daha da keyifli hale getiriyor. Bizde yılın son günlerinde online alışveriş sitelerinde neler var neler yok gezmeye ve kaçırılmayacak indirimlerden sizleri haberdar etmeye karar verdik. İlk durağımız ise sevilen online alışveriş sitesi sefamerve.com'da…

Sefamerve.com‘da satışta olan tunik ve tesettür elbise modellerine hayran kaldık. Birbirinden şık ve zarif elbise ve tuniklerin fiyatı da oldukça hesaplı. Şimdi gelin, 49.90 TL ile 89.90 TL arasında değişen fiyatlarla sizlere sunulan elbise modelleri online olarak sitemizden erişebilirsiniz.

18

KAS'13

 

Tesettür giyim konusunda model bakımından firmaların son zamanlarda beraber çalışmış olduğu tasarımcıların da etkisi ile bir çok hanımın beklentisine uygun abiye modelleri satışa sunuluyor. İlerleyen zamanlarda tesettür giyim kıyafetlerine erişim kolaylığı oldukça ilerlemiştir, gerek e-ticaret gerekse magazalarda tesettürlü hanımların istek ve beğenilerine hitap edecek ve memnun kalacaklarını sağlayacak bir çok kıyafet bulunmaktadır.

 

14

KAS'13

     

  Tesettür giyim konusunda yaklaşık iki yıldır varlığını devam ettiren e-ticaret sitemiz  sefamerve.com elbise, kaptesettür eşofman, keçe pardesü  gibi bir çok kategoride ürün sergileyen sefamerve.com yeni sezonada oldukça iddalı girmiş bulunmakta. Yeni sezonda da bir çok tasarımda ürünü bir arada bulabilmek adına,içlerinden en güzelini seçebileceğiniz tesettür elbiselerini bir araya getirdi.Kalitesi ve görünümü ile bir çok tesettürlü hanım tarafından yoğun ilgi gören kıyafetler aynı zamanda da uygun fiyatlardadır. Muhafazakar bayanların vazgeçilmezi haline gelen elbise modellerimiz günlük yaşamımızın her anında birkaç aksesuar ile göz alıcı hale getirebilirsiniz.

 

 

13

KAS'13

Tesettür giyim konusunda örtülü kardeşlerimizi sevindircek gibi gözüken tesettür eşofman rahatlığı ve hoş görünümü sizler için bir arada sunuyor. Bir çok tesettürlü kardeşimizin sıkıntısı olan konuya yardım niteliğinde olan tesettür eşofmanlar farklı renk ve modellerde sefamerve.com adresimizde sizlerle buluşuyor. Bir çok tesettürlü hanım tarafından tercih edilen eşofmanlar spor yaparken sizleri sıkıp bunaltmadan rahatlıkla hareket etmenizi sağlar.