Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

13

KAS'13

Tesettür giyim konusunda örtülü kardeşlerimizi sevindircek gibi gözüken tesettür eşofman rahatlığı ve hoş görünümü sizler için bir arada sunuyor. Bir çok tesettürlü kardeşimizin sıkıntısı olan konuya yardım niteliğinde olan tesettür eşofmanlar farklı renk ve modellerde sefamerve.com adresimizde sizlerle buluşuyor. Bir çok tesettürlü hanım tarafından tercih edilen eşofmanlar spor yaparken sizleri sıkıp bunaltmadan rahatlıkla hareket etmenizi sağlar.

04

KAS'13

“Adalet ve ahlaklı bir toplum hicret ile birlikte gelmiştir…”

Hicretin neticesinde Hz. Peygamber, adalete ve ahlaka dayalı yeni bir toplum inşa etmiş, Medine’de inşa edilen bu örnek toplum modeli kısa zamanda etrafa yayılmış ve Mekke’nin fethiyle taçlanmıştır. Sevgili Peygamberimiz, hicretin ardından Yesrib’de farklı kesimlerle görüşerek toplumsal bir sözleşme gerçekleştirmiş, böylece barış ve huzur içerisinde bir arada yaşanan yeni bir şehir olarak Yesrip, Medine’ye dönüşmüş ve İslam Medeniyetinin nüvesi teşkil etmiştir. Bu nüveden bütün insanlığı aydınlatan bir medeniyet doğmuştur. İşte İslâm kültür ve medeniyeti açısından bir dönüm noktası olması sebebiyle hicretin gerçekleştiği tarih, Hz. Ömer’in halifeliği döneminde Hz. Ali’nin teklifiyle, hicrî takvimin başlangıcı kabul edilmiştir.

02

KAS'13

   

 

Huzur Sokağı dizi çekimlerinde kullanılan kıyafetler sefamerve.com adresinde siz tesettürlü hanımlar için satışa sunuluyor. Büyük beğeni ile takip ettiğiniz huzur sokağı karakterinin giydiği tesettür elbise, tunik ve kap modelleri farklı renk ve modellerde beğeninize sunuluyor. Beğendiğiniz karakterlerin kıyafetlerine artık sizde sefamerve.com adresimiz üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

06

TEM'13

     Yade Şal

 

 

Yade Şal. Pamuklu kumaştan imal edilmiştir.Kışlık kullanım için uygundur.

Şal Ölçüleri : 179x69 cm'dir.

 

 

 

 

 

 

05

TEM'13

Aramiss Elbise

 

    Aramiss Elbise. Krep kumaştan imal edilmiştir. Düğün ve Bayramlarda kullanabileceğiniz şık elbiselerdir.Elbiseler uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz. 

04

TEM'13

       Şükran Abiye

 

 

   Yeni sezon ürünü olan şükran abiyeler sade bir tasarıma sahiptir. Abiyeler düğün, nişan gibi özel günlerde rahatlıkla giyilebilir.

 

 

28

HAZ'13

İron Ceket

 

Sade bir tasarıma sahip olan iron ceketler şıklığı sayesinde büyük beğeni toplamaktadır. Ceketler uygun fiyat seçenekleri satılmaktadır.

21

HAZ'13

MYR yazlık etek

 

   Viscon kumaştan imal edilmiş olan MYR yazlık etekler şık bir tasarıma sahiptir ve ürün astarlıdır. Tesettürlü bayanların beğenisine sunulan etekler uygun fiyat seçenekleri ile hizmete sunulmaktadır.

 

 

13

HAZ'13

 

Farklı renklerdeki tuğra tunikler yeni sezon ürünüdür. Tunikler tasarımı ile tesettürlü bayanların dikkatini çekmektedir. Krep kumaştan üretilmiş olan tuniklere uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

12

HAZ'13

 

Yeni sezon kombinler sade bir tasarıma sahiptir. Kombinler farklı renk seçenekleri ile tesettürlü bayanların beğenisine sunulmaktadır. Kombinlere uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

10

MAY'13

 

       Ünlü stil danışmanı Esra Seziş ile bir işbirliğine giren  Türkiye'nin yükselen  alışveriş sitesi Sefamerve.com, bu aydan itibaren Seziş'in özel kombinlerine yer vermeye başlıyor.Seziş'in Anneler Günü'ne özel hazırlayacağı kombinler moda tutkunu annelere ayırıcalık kazandırıyor.Bir tıkla Dünya'nın en mutlu annesi sizin annenizde olabilir.

27

NİS'13

Avrupa'nın En iyi teknoloji şirketi oldu.

08

HAZ'12

Sefamerve.com blog dünyasına hoş geldiniz. Bu sayfamızda tesettür dünyası ile alakalı olan haberleri ve bilgileri derleyip sizlere tek bir noktadan ulaştırmayı amaçlıyoruz. Umarız ki memnun kalır ve bizi takip edersiniz.

 

Hayırlı günler!