Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

13

AĞU'14
 
 
Yaz sezonunda sefamervenin birbirinden şık haşemaları ile serinleyen tesettürlü hanımların tercihlerini sizler için aynı başlık altında topladık. Artan sıcaklarla birlikte bu fırsatı değerlendirmek isteyen hanımlar Sefamerve.com adresine mutlaka uğramalı.
 
 
 
 

13

AĞU'14

 

Emredilen ilk şey,kıraatte ihlas ve onunla Allahu Teâla’yı kasdetmek,bundan başka bir gaye gözetmemek,Kur’an’a karşı edep göstermek,Allah(c.c) ile konuştuğunu ve O’nun kitabını okumakta olduğunu zihninde canlandırmak ve Allah’ı gören bir insan hali içinde okumaktır.

12

AĞU'14

 

Allah'ın merhameti nasıldır? 
Bazen günah işlerken, "Allah affeder, nasıl olsa merhameti sonsuzdur." diyoruz. Bu şekilde günah işlesek ve tövbe etsek, Allah'ın merhameti bize ulaşır mı, tövbemiz kabul olur mu?

12

AĞU'14
 
Doğrusu bu Kur'an sana ve ümmetine bir öğüttür, ondan sorumlu tutulacaksınız. Zuhruf, 44
 
 
Kur'an'ı hangimiz anlayarak okuyoruz?
Günümüzde Kur'an amel edilmekten çok; bebek isimleri, harfine sevap kaynağı, büyü, fal, camiler için melodi, bebekler için ninni olarak amacından saptırıldı.
En çok okunulan suremiz Yasin'i en çabuk kim okursa o hoca okumalı, daha çok okuyalım, şu sayıya ulaşalım..denildiğini duyuyoruz. 
 
Anlayalım, anladığımızdan amel edelim diyen kaç kişi? 
 

11

AĞU'14
 
Peygamberimiz(asm), bir gün ashabıyla birlikteyken, “Bu anne sevgiyle öpüp kokladığı şu yavrusunu ateşe atar mı hiç?" diye soruyor. Ardından da "hiç şüphe yok ki Allahu Teâlâ kullarına karşı annenin yavrusuna olan şefkatinden çok daha şefkatli ve merhametlidir” diye ekliyor.


 
 
 

11

AĞU'14

O…

 
“Kurratu ayn” yani gözbebeğiniz…
 
Saflığın, berraklığın ve temizliğin diğer adı…
 
O, fıtrat üzere yaratılan paha biçilemez bir cevher…
 
Cennet bahçesinin nazik ve nazenin ”inci tanesi”…

 
 
 

09

AĞU'14
 
 
"İsmin eşyayı manasına göre dönüştürdüğü" ilkesi, tesettürün sakladığı kadını, o örtünün cevhere dönüştürmesinde anlamını buluyor. Ve o cevherin değerini koruması, kendini örtmesi ve saklamasıyla ilişkili olarak artıyor.
 
Eşya ile kurulan ünsiyet, o eşyayı kullanılan yere göre değerli ya da değersiz kılıyor. Ona verdiğimiz isim, onun sıfatlarını doğuruyor. Kazandığı her sıfat, onun yerini belirliyor.
 

 

09

AĞU'14
 
Hadis ve siyer kitaplarında, özellikle çocuklara dair, bütün ezberlerimizi bozan tablolar da çıkar karşımıza… ‘Âlemlere rahmet’ olarak gönderilmiş Resûl-i Ekrem aleyhissalâtu vesselam, en çok da ‘çocuklara rahmet’ olarak gönderilmiş gibidir. Onun dünyasında çocuğun, çocukların apayrı bir yeri vardır.
 

08

AĞU'14
 
 
 
 
Rabbimizi bize tarif eden tarif edicilerin başında gelen şu kitab-ı kebiri kâinat bin birlikler içinde bir gül goncası gibidir. Bir diğer muarrif, tarfi edici Kuran-ı azimüşşanda da bu manayı görmek mümkündür. 
 

08

AĞU'14

 

Yaz sezonu hızla ilerlerken düğün davetiyeleri de gelmeye devam ediyor. Gelinler kadar gelinin arkadaş çevresini de tatlı bir telaş sardı. Düğün için ne giysem? Mezuniyetler içinde yine aynı telaşa kapılan genç kızların yardımına sefamerve koşuyor.Aradığınız soruların cevabını bulmanız için sizlere birbirinden güzel uzun abiye modelleri seçtik.


 
 
 

07

AĞU'14
 
 
 
 
Ramazan’dan sonra gelen ay Şevval ayıdır.Bu ayda tutulan altı günlük oruca “altı gün orucu” adı verilir.
 
Müstehap olan bu “altı gün orucu”nu tutmak isteyenler, bunu peşpeşe tutabilecekleri gibi belli aralıklarla da tutabilirler. Bunların birini diğerine üstün kılacak dini bir delil yoktur. 

06

AĞU'14



 

Kur’ân’ın bozulmadığını anlamanın en güzel yolu onu okuyarak manalarından ve mucizelerinden haberdar olmaktır. Bu yönden söylenebilecek o kadar çok mucizeli özellikleri vardır ki, saymakla bitmez.

05

AĞU'14

 

 

Zengin tesettür koleksiyonuyla sefamervenin rakiplerine fark atması sürpriz olmuyor. Sefamerve giyim yeni sezon modelleri içinde en fazla alakayı, tesettür kot modelleri ve kombinlerinde görüyor. 

 

 

05

AĞU'14

 

İstiğna; ihtiyaç sahibi olmamak veya ihtiyacını kimseye arz etmemek ve kendi imkânlarıyla yetinip kimseye el açmamaktır. Birincisi Allah’a aittir ki Samed olduğu için kimseye muhtaç değildir. İkincisi ise mahlûkata aittir ki, Allah’tan başka kimseye iltica ve iltifat etmez. Bu anlamdaki kişiler maddeten belki dünyanın en fakirleri olabilir, ama maneviyat âleminin sultanlarıdır. Gönül tokluğuyla hayatlarını geçirirler, yüzsuyu dökmezler.



 

 

05

AĞU'14
 
Kur'an'da, "İnsan aldığı gıdalara bir baksın! Biz yağmuru gökten bol bol yağdırdık. Sonra (bitkiler bitsin diye) toprağı nasıl yardık. Kendinize ve hayvanlarınıza bir gıda ve fayda olması için yeryüzünde ekinler, üzüm bağları, yoncalar, zey­tinler, hurmalar, iri ve sık ağaçlı bahçeler, meyveler ve çayır­lar bitirdik"( Abese Suresi, 24-32; ayrıca bk. En'am Suresi, 99, 141; Nahl Suresi, 11; Nur Suresi, 35. ) buyrulmuştur.

 
 
 

04

AĞU'14

 

Tesettür giyiminde şıklığın önemli parçalarından olan tuniklerin kıyafetlerle uyumlu olması ve yeni sezonun modasına uyması bayanların her zaman şık gözükmesine büyük katkı sağlar.


 

 

04

AĞU'14
 
 
Dünyaya ve onun geçici zevklerine dalanlar, ölümü akıllarına hiç getirmezler. Bir gün hatırladıklarında da, dünyada yapamadıkları şeyler için vahlanır, ardından da onu kötülemeye başlarlar. Bu haldeki bir kimsenin ölümü anması, onu Allah’a yaklaştırmaktan ziyade daha çok uzaklaştırır.
 

 

02

AĞU'14

 

Her kesimden kadına hitap eden tasarımlarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Sefamerve.com, Sefamerve Çocuk ile pazardaki yerini koruyor.

 

 

02

AĞU'14

 

 

Türkiye’deki tüketicilerin büyük kısmı internet üzerinden yapılan alışverişe temkinli yaklaşıyor. Gönderim süresi, iade hakkı ve güvenlik gibi unsurlar tüketiciler için soru işareti taşıyan unsurların başında geliyor. Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, tüketicileri online alışverişte merak edilen noktalara dair bilinçlendirmek amacıyla doğru bilinen 10 yanlış noktayı açıkladı.

 
 
 

31

TEM'14

 

Kur'an-ı Kerim'de İsrailoğulları ile ilgili 41 ayet geçiyor. Peki Kur'an Gazze'yi kana bulayan İsrail'den nasıl bahsediyor?
 
Ey İsrailoğulları, size verdiğim nimetimi hatırlayın, bana verdiğiniz sözü tutun ki, ben de size verdiğim sözü tutayım ve sadece benden korkun! - Bakara / 40