Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

For You Gold Spf 30 Ton Eşitleyici Koruyucu Ve Kapatıcı Bb Krem

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011102
For You Gold Spf 30+ Ton Eşitleyici, Koruyucu veKapatıcı BB Krem (Hyaluronıc Acid)
BB krem nedir : Açılımıblemish balm olan bb krem kusur kapatıcı krem anlamına gelir. Renklinemlendirici olarak da düşünebilirsiniz. Ciltte fondöten kadar ağır durmaz.
Koruyucu veKapatıcı BB Krem, özel formülü ile güneş yanıklarının yanı sıra güneşe bağlılekelenme riskini minimuma indirerek erken cilt yaşlanmasına karşı güvenlikoruma ve kapatılmasına yardımcı olur. Yüksek emilim özelliği sayesinde cildeyumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırırken krem kalıntısı bırakmaz cilde nemkazandıran, yağlı ve kuru ciltlerin nötralize eden formülü ile tüm cilttiplerine uygundur.
Ciltteki pullanmayı ve renk eşitsizliğini iyileştirir. 30 spf e sahiptir.Bu sayede cildi güneşin zararlı ışınlarından korur. Saklamakoşulu: 20-35c de saklanır. Açıldıktan sonra 6 ay kullanım süresi vardır.Miktar: 50 ml Renk çeşitleri: Orta ten renk
Cildinde pürüzsüz ve aydınlık bir görüntü yaratmak isteyenler için ideal bir ürün
İçeriğindeki özel formülü, cildinin daha genç ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur
Cilt lekelerinin görünürlüğünü azaltmayı destekler
BB Krem (Beauty Balm), anında kusurları kapatır, cilt tonunu eşitler, yağ kontrolü sağlar, besleyici ve nemlendirici özelliği ile cildini pürüzsüzleştirerek leke görünümünü azaltmaya yardımcı olur
Bir çok BB Krem’den farklı olarak hafif yapılı ipeksi dokusunun yanı sıra maksimum örtücülüğe sahiptir
Cilt üzerindeki sivilceleri ve lekeleri kapatırken yüksek güneş koruması sağlayan, aynı zamanda yeni akne oluşumunu önlemeye yardımcı olur.
Ultra hafif yapılı, yağsız formüle sahip BB krem, yağı absorbe eden içerikler sayesinde ciltte mat bir görünüm sağlarken ışığı yansıtan partiküller ile cilde anında ışıltı kazandırır.
Ve derideki gözenekleri kapatmadığından cildin nefes almasını engellemez. BB kremi içeriği ve özellikleri: 1- Beeswax: Balmumu, arıların peteklerin yapımında kullandıkları balmumu bezlerinin bir çökeltisidir. Balmumu, 60 ° C'nin üzerindeki bir sıcaklıkta erir. Cilt dostu balmumu esas olarak emülsifiye edici bir ajan olarak ve kıvamı arttırmak için kullanılır. 2- Hyaluronic Acid :en büyük özelliği su tutma olduğu için cildin nem dengesini sağlamakla görevlidir. Cildin canlanmasını sağlar ve daha genç görünüm sağlar. Cildin nem ihtiyacını sağlar, hücre yenileyici özelliği vardır ve bu sayede cildi onarır, cilt hasarlarını önler. 3- Panthenol: Cilt hücrelerini besler ve cilt güzelliğini destekler. Panthenol , cilt bariyerini güçlendirerek nemi hapseder, aynı zamanda cilt hücrelerini gençleştirmeye ve canlandırmaya yardımcı olur. Bu sayede yaşlanma sürecine karşı koymaya yardımcı olarak cildi beslemeye ve cilde nem eklemeye yardımcı olur. BB krem içerdiği bu maddeler sayesinde kozmetik ürünlerden farklı olarak cilde zarar vermez ve cildin onarımına ve tedavisine yardımcı olan medikal bir kremdir.
icindekiler/Ingredients
Beeswax, Aqua, Glycerin, Magnesium, Stearate, Cyc(opentasiloxane,Polyglycery-3, Diisostearate, Peg/ppg-10/2 Dimethicone, Titanium Dioxide,Panthenol, Ascarbic Acid, Hyaluronic Acid, Calamine, Aluminum Hydroxide,Silicai Hexyl Laurate, Magnesium Sulfate, CI 7749, CI 77492, CI 77499

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


28 Mayıs Salı-30 Mayıs Perşembe

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver