Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Slim Jel Inceltici Sıkılaştırıcı Toparlayıcı Çatlak Karşıtı Ve Selülit Kremi 150 Ml At Kılı Fırçası

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011096
Slim Jel İnceltici , Sıkılaştırıcı, Selülit Ve Çatlak Karşıtı Bakım Vücut Şekillendirici
 
Kullanım Amacı:  
 
Doğum sonrası oluşan çatlak ve sarkmaları toparlamaya yardımcı olur.
 
Zengin bitki özlerinden özel olarak üretilen slim jelimiz, uygulandığı an itibariyle o bölge de kan dolaşımının hızlanmasına destek olarak basen, kol, kalça en önemlisi göbek, bel, karın bölgesinin sıkılaşmasını ve yağ yakımını desteklemektedir.
 
Cildin sarkmalara karşı sıkılaşmasını destekler ve yardımcı olur.
Ciltteki portakal görünümünü oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.
Kilo alıp verme sırasında oluşan çatlak ve sarkmaları toparlamaya yardımcı olur.
Özel içeriğinden dolayı cildi çok fazla nemlendirir ve besler. Kokusundan dolayı vücut nemlendiricisi olarak tercih edebilirsiniz.
 
Cilt elastikiyetini bozmaz, cildiniz de pamuksu bir doku elde etmeyi hedefler.
 
Kullanıma uygun olan bölgeler; Göbek, yan simit, bel, basen, kalça , kol.
 
Slim Jel Kullanım:
İhtiyacınız olan bölgeye 2-3 pompa şeklinde jelden sürüp yaydırmanız gerekmektedir. Çok yoğun sürmeden önce ilk kullanım da mutlaka 1-2 pompa deneyimleyerek kullanmanızı öneriyoruz. Kıvamı yoğun olduğundan dolayı tamamen hassasiyetinize göre uygulamanızı tavsiye ederiz. Ardından streç film ile termal korse ile o bölgenin kapatılması ve ısıyı arttırmanız tavsiye edilir. En az 3-4 saat vücudunuz da kalması gerekmektedir.
 
 
At kılı fırçası selilüt ve çatlaklara iyi gelir mi?
Selülitin asıl nedeni; cildin alt katmanında yağ birikmesidir. Bu yağ birikiminin miktarı yani selülitin derecesi genellikle genetik faktörlerle, kiloyla ve yaşla ilişkili olarak değişkenlik gösterir. Cildin kalınlığı da; selilütlerin görünürlüğünü etkiler. Çatlaklar ise doğrudan kilo alıp vermekler ilgilidir. Ani kilo artışı ya da kilo kaybında cilt elastikliğini sağlayamaz ve çatlak oluşumuna neden olur.
At kılı fırçası ile yapılan kuru fırçalamada selilütlerin görünümünün azaldığını söylüyor. Çatlaklar konusunda ise; at kılı fırçasını bir rutin haline getirip; masaj beslenme ve losyonlar ile desteklediklerinde çatlak görünümünün ciddi oranda azaldığından yana.
At kılı fırçası nasıl kullanılır?
• Düzgün bir şekilde fırçalamak için önce cildinizin tamamen kuru olduğundan emin olun .
• Ayak bileğinizden başlayarak, kalbinize doğru giden uzun, dairesel hareketlerle at kılı fırçanızı cildinizin üzerinde gezdirin.
• Ayak ve bacakları fırçaladıktan sonra kollarınıza geçebilirsiniz.
• Kollarınızı da aşağıdan başlayarak koltuk altlarına doğru fırçalamalısınız.
*At kılı fırçası kullanmaya yeni başladıysanız ilk etapta tüm bölgeleri nazikçe, çok baskı uygulamadan fırçalayın.
***Eğer yara, döküntü ya da sedef gibi cilt hastalıklarınız varsa bu bölgeleri asla fırçalamayın.
At kılı fırçası ne zaman ve ne sıklıkta kullanılır?
At kılı fırçayı tek başına kullanabileceğiniz gibi daha yumuşak bir dokunuş istiyorsanız fırçayı kullanmadan önce üzerine biraz vücut yağı sürebilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli şey; fırça üzerinde bir yağ kullanıyorsanız, cildi fırçalamadan önce duş almak. Yağ kullanmıyorsanız; cildinizi fırçaladıktan sonra duş alın ve ardından For You Gold Slim Jel, Slim yağ veya losyon sürün. Cildinizin ölü derilerden temizlendiği bu işlemden sonra duşta mutlaka bir duş jeli de kullanın. At Kılı Fırçası, atın yelesindeki kıllardan özenle seçilip üretilmektedir. Bu işlem yapılırken, kesinlikle ata bir zarar verilmemektedir.
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


27 Mayıs Pazartesi-29 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$143.00

$72.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver