Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Ahşap Benim Güzel Vatanım Puzzle Türkiye Yapboz Eğitici Oyuncak 5 Yaş Ve Üzeri Eğitime Yardımcı Oyuncak 4897654305992

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1026333
Ahşap Benim Güzel Vatanım Puzzle - Türkiye Yapboz - Eğitici Oyuncak - 5 Yaş ve Üzeri Eğitime Yardımcı Oyuncak
Ürün Özellikleri :
Ahşap Malzemeden imal edilmiştirİçeriği ile Güzel ülkemizin bölgelerini ve şeklini eğlenceli ve öğretici bir yol ile öğrenebilir.  4 yaş ve üzeri için uygundur.Ürünün tamamının Boyutu 30 x 20 x 1 cmBu yapboz bambaşka! Hadi gel gel, daha yakından bak. Her katmanında ayrı renkler her katmanında yeni bilgiler gizli. İlk kademesinde bizi İstiklal Marşımızın ahenk ve mücadele dolu mısraları karşılıyor. İkinci kademesinde ülkemizdeki bölgeleri teker teker öğrenip yerlerini bulma oyunu başlıyor. Üçüncü kademesinde ise asil bayrağımızı tamamlama görevi seni selamlıyor.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


28 Mayıs Salı-30 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$81.00

$40.99