Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Ünlülerle Bir Gün 10 Kitap 1 9786051140407

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1026692
Ünlülerle Bir Gün (10 Kitap) - 1Ürün Özellikleri :
Yayınevi : Timaş ÇocukYazan : Mustafa OrakçıKapak Kalitesi : Karton KapakSayfa Kalitesi : Şamua KağıtHer Bir Kitap 48 SayfaDil : TürkçeEbat : 15 x 21 cmAğırlık : 1122 grRenkli10 Kitap2 ve 3. Sınıflar
Ünlülerle Bir Gün Seti 10 Kitap Takım Kısa ÖzetSevgili Çocuklar! Muhteşem bir yolculuğa hazır mısınız? Hem De Bilet Almadan…Ünlülerle Bir Gün serisi sizi hiç unutamayacağınız bir maceraya davet ediyor… Piri Reis'le ilk dünya haritasını çizecek, Yunus Emre ve Mevlana ile tüm evreni sevecek, Mehmet Akif'le istiklal marşımızı yazacaksınız…Bunlarla kalmayıp; Fatih'le İstanbul'u fethedecek, Barbaros'la denizlere açılacak, Mimar Sinan'la eşsiz eserler inşa edeceksiniz. Evliya Çelebi'yle ülke ülke gezecek, İbn-i Sina ile şifa dağıtacak, Hezarfen'le kuş gibi uçacaksınız! Bir güvercinin kendisine getirdiği bir anahtar sayesinde, zamanda yolculuk yapan kahramanımız Murat, zamanda yolculuğa çıktı ve bütün bunları yaşadı. Şimdi sıra sizde! Bu fırsatı kaçırmayın!Kim bilir... Belki bir gün bu güvercin size de bir anahtar getirebilir.
İçindekiler:
Barbaros'la Bir GünEvliya Çelebi'yle Bir GünFatih'le Bir GünHezarfen'le Bir Günİbni Sina'yla Bir GünMehmet Akif'le Bir GünMevlana'yla Bir GünMimar Sinan'la Bir GünPiri Reis'le Bir GünYunus Emre'yle Bir Gün

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


28 Mayıs Salı-30 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$287.00

$144.99