Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Ünlülerle Bir Gün 10 Kitap 2 9786050821109

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1026687
Ünlülerle Bir Gün (10 Kitap) - 2 Ürün Özellikleri :
Yayınevi : Timaş ÇocukYazan : Mustafa OrakçıKapak Kalitesi : Karton KapakSayfa Kalitesi : Şamua KağıtHer Bir Kitap 48 SayfaDil : TürkçeEbat : 15 x 21 cmAğırlık : 1122 grRenkli10 Kitap2 ve 3. Sınıflar
Önsöz Çocukların çok sevdiği Ünlülerle Bir Gün dizisi tarihimizdeki bambaşka ünlü şahsiyetlerle devam ediyor! Bu kez çocuklar; Kanuni Sultan Süleyman, Osman Gazi, Nasreddin Hoca, Biruni, Nene Hatun, Koca Yusuf, Itri, Ertuğrul Gazi, Hacı Bektaşi Veli ve Halide Edip Adıvar ile sanat, spor, tarih, bilim, genel kültür ve daha birçok konuda yepyeni bilgiler edinecek, tarihimizdeki "gerçek" ünlüleri tanıyacak ve onların yaşamlarına tanık olacak! Murat'ın çok özel anahtarı ile yaşadığı heyecan verici maceraları çocuklar çok sevecekler!
İçindekiler:
Kanuni'yle Bir GünOsman Gazi'yle Bir GünNadreddin Hoca'yla Bir GünBiruni'yle Bir GünKoca Yusuf'la Bir GünNene Hatun'la Bir GünItri'yle Bir GünErtuğrul Gazi'yle Bir GünHacı Bektaşı Veli'yle Bir GünHalide Edip'le Bir Gün

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Mayıs Çarşamba-31 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$287.00

$144.99