Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Puane İki İplik Kumaş Önü Kumaş Garnili İkili Takim 14210-02 Vizon

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1029145

RENK :

Vizon

KUMAŞ :

İki İp Kumaş

DESEN :

Yazılı

AKSESUAR :

Lastikli

KOL :

Uzun Kollu

YAKA :

Yuvarlak Yaka

MEVSIM :

4 Mevsim

CINSIYET :

Kadın

KALIP :

Mankenin Giydiği Beden

Vizon renktedir. İki ip kumaş kullanılmıştır. Yazı desenli. Lastik detaylı. Uzun kolludur. Yuvarlak yaka oluşuyla oldukça rahat kullanıma sahiptir. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz. Kadın. Mankenin giydiği beden ölçüsü'dür.
İki iplik kumaşın sağladığı dayanıklılık ve konforla tasarlanmış önü kumaş garnili ikili takım, şıklığı ve işlevselliği bir araya getiriyor. Ön kısmındaki zarif garni detayıyla öne çıkan takım, hem günlük kullanıma uygun hem de özel günlerde tercih edilebilecek bir seçenek sunar. Stilinize zarif bir dokunuş katarken, rahat kesimiyle de gün boyu konfor sağlar.ürün ölçüleri; üst; göğüs: 60 bel:56 basen:54 boy:82 alt; bel: 38 basen:50 boy:96 manken ölçüleri boy:168cm,göğüs:85,bel:65,basen:90,kilo:55

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


12 Temmuz Cuma-15 Temmuz Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

BEDEN :
6
8
10
12
MİKTAR :

Bu Beden Tükendi!

$386.00

$177.99
HEMEN AL $89.00
ETIKETLER