Product Added to Your Cart

X
VIEW CART
CONTINUE SHOPPING

19

DEC'14

 

 

Sefamerve sizler için birbirinden şık kombinler hazırlamaya, şıklığınızı taçlandırmaya devam ediyor. İşte haftanın son günü sizler için seçtiğimiz son kombinimiz. Toplamda 5 parçadan oluşan bu kombin hem kış aylarında işinizi kolaylaştıracak hemde şıklığınıza şıklık katacak. Buyrun yazımıza..

 

 

15

DEC'14

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hanımların gözdesi olan Sefamerve her geçen gün eni modellerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta sizler için seçtiğimiz kombin toplamda dört parçadan oluşuyor ve özel günlerinizde rahatlıkla giyebileceğiniz muhteşem bir mevsimlik elbiseyi içerisinde barındırıyor. Buyrun bu haftaki kombinimizi birlikte inceleyelim.

12

DEC'14

 

 

Yıl sonuna yaklaşırken Sefamervede de fırsatlar bitmek bilmiyor. Uygun fiyatlarıyla tesettürlü hanımların vazgeçilmezi haline gelen Sefamerve bu yıla özel son fırsatlarını müşterilerine sundu. İşte bu fırsatlar arasında sizin için derlediklerimiz.

09

DEC'14

 

Birbirinden güzel tesettür modellerini takipçileriyle uygun fiyata paylaşan gerek Türkiye'de gerekse dünyada tanınmış markalardan biri olan Sefamerve yalnız kıyafet alanıyla sabit kalmayıp aynı zamanda çanta,aksesuar işinde de çok başarılı.. İşte sizin için seçtiğimiz çanta modellerinden birkaçı.

 

 

08

DEC'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

 

03

DEC'14
 
Geçmişte ikiz kardeşler bir örnek giydirilir ve tüm dikkatleri üzerlerine toplarlardı. Şimdilerde ise anne-kız çocuk ve baba-erkek çocuk uyumlu giyim ürünleri de büyük ilgi görmeye başladı. Bir örnek giyinen anne-kızlar tüm şıklıkları ile dikkatleri üzerine topluyor. 
 

02

DEC'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık, hem çok sıcak, hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

29

NOV'14

 

Birbirinden güzel tuniklerin ve elbiselerin hergün yenilendiği, en beğendiğiniz ürünlerde sık sık güncelleme yapıdığı şu günlerde Sefamerve'ye bir gözatmanızda yarar var hanımlar. Kışın ağırlığını taşıyan koyu renkler, kışa rağmen cıvıl cıvıl görünen açık renkler ve çk daha fazlası www.sefamerve.com adresinde. Bu haftasonu kombinimizi buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

22

NOV'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız iki farklı kombin toplamda 6 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri buyrun birlkte inceleyelim.
 

10

NOV'14

 

Sefamerve Bitti Bitiyor kampanyası dahilinde kullanıcılarına birçok fırsat tanıyor. Bu fırsatları değerlendirerek sezonu siz kapatın. 19.90 TL'den başlayan fiyatlar için ürünleri mutlaka incelemelisiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz.

 

05

NOV'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta seçtiğimiz kombin 7 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bir kombini buyrun birlkte inceleyelim.

21

AUG'14

 

Sefamerve Tesettür Tunik modellerinde güncellemeye gitti. Birbirinden şık tesettür modelleri buradan takip edebilir, dilerseniz sitemiz üzerinden detaylı inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

05

AUG'14

 

 

Zengin tesettür koleksiyonuyla sefamervenin rakiplerine fark atması sürpriz olmuyor. Sefamerve giyim yeni sezon modelleri içinde en fazla alakayı, tesettür kot modelleri ve kombinlerinde görüyor. 

04

AUG'14

 

Tesettür giyiminde şıklığın önemli parçalarından olan tuniklerin kıyafetlerle uyumlu olması ve yeni sezonun modasına uyması bayanların her zaman şık gözükmesine büyük katkı sağlar.


 

 

15

JUL'14

 

 
Tesettür giyimin vazgeçilmez parçası olan elbise modellerini Sefamerve, giyim zevkinize göre  tasarlayıp sizlere sunuyor. Yalnız elbiseyle de kalmıyor tunik, ayakkabı ve eşarp modelleriyle de göz dolduruyor.

21

JUN'13

MYR yazlık etek

 

   Viscon kumaştan imal edilmiş olan MYR yazlık etekler şık bir tasarıma sahiptir ve ürün astarlıdır. Tesettürlü bayanların beğenisine sunulan etekler uygun fiyat seçenekleri ile hizmete sunulmaktadır.