Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

13

EKİ'15

 

Yediğiniz besinlerle daha parlak, güçlü ve canlı saçlara sahip olabilirsiniz.
Yedikleriniz doğrudan saç derinizi ve folikülleri etkiler. Protein, beta karoten, folat, biotin ve omega 3 içeren besinler tüketin. Farklılık için bir kaç ay geçmesi gerektiğini unutmayın.

12

EKİ'15

 

Çinko minerali eksikliğinin, grip ve soğuk algınlığı başta olmak üzere birçok enfeksiyon hastalığında iyileşme sürecini geciktirdiği bildirildi.

09

EKİ'15

 

Sünnet, Hz. Peygamber'in devamlı olarak yaptığı ve bir mazeret olmaksızın terketmediği şeydir.
 
Hz. Peygamber'in farz ve vacip olmayarak yaptığı ve bize emrettiği ibadetlerdir.
 

08

EKİ'15

Günde iki fincan kahvenin kolon kanseri riskini, kalın bağırsak kanseri riskini yüzde 25, safra kesesinde taş riskini yüze 45 azalttığını gösteriyor.
Kahvenin içerdiği kafein maddesi, sinir sistemini uyarıp zihinsel aktiviteyi güçlendirir. 

 

 

05

EKİ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 3 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu haftaki kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.
 

 

 

 

01

EKİ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 4 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu günün kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.
 

28

EYL'15

 

“Resulullah aleyhisselatu vesselam buyurdular ki: Kişi dostunun dini üzeredir. Öyleyse her biriniz, kiminle dostluk kuracağına dikkat etsin.” (Ebu Davud, Edeb, 19, Tirmizi, Zühd, 45)  
 

22

EYL'15

 

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
 
(Kıyamette bana en yakın olan, en çok salevat getirendir.)[Tirmizi]
 

20

EYL'15

 

Mürdüm, zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamı çağrıştıran bir renktir. Özellikle açık tonları rahatlatıcıdır. Hayal gücünü arttırarak ilham verir. Konsantrasyonu arttırır.
 

10

EYL'15

 

Cenab-ı Hak Kur’an-ı Kerim’inde “İnsanlar imtihandan geçirilmeden sadece iman ettik demeleriyle bırakılıvereceklerini mi sanıyorlar?” (Ankebut, 2) ayetiyle bizleri uyarıyor. İmtihanın şeklini ise, tıpkı geçmiş ümmetleri “bazen nimetlerle, bazen musibetlerle imtihana çektiği” (Araf, 168) gibi, “Sizi bir imtihan olarak iyilikle de kötülükle de deneyeceğiz.” (Enbiya, 35) buyurarak haber veriyor. 

04

EYL'15

Gerçekten İbrahim, hak dine yönelen, Allah’a itaat üzere bulunan, tek başına bir ümmet idi”(nahl) İbrahim (as) dunyaya gozlerini actığında hanesiyle  imtihanda idi, itaatinden dönmedi. Hakkı hakikatı soylemekten, aramaktan vazgecmedi. Kavmiyle imtihanda idi itaatinden dönmedi. 

 

 

31

AĞU'15

 

Mezuniyet törenlerinin yaklaştığı bu zamanlarda, tesettürlü hanımlar abiye arayışlarına başladılar. Hem farklı hem şık olmak isteyen hanımlar, online alışveriş fırsatını sizlere sunan Sefaemerve'nin abiye modellerini mutlaka incelemelisiniz. Birbirinden şık modellerde renk seçenekleri ile mağaza mağaza gezme yükünden kurtulabilir, kıyafetinizi dilediğiniz ayakkabı ve çanta ile de kombinleyebilirsiniz. İşte bu hafta sizler için derlediğimiz abiye modellerimiz.

 

 

18

AĞU'15

 

Yaza uygun salaş tunik modelleri en yeni tunikler kategorisinde yerini aldı. Hem rahatlığı hemde şıklığı dolayısıyla özellikle genç kızların tercih ettiği tunik modelleri birbirinden güzel renk ve desenleriyle Sefamervede görücüye çıktı. 
 

13

AĞU'15

 

Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde,midede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…
 

06

AĞU'15

 

 "Allah, sizi güçsüz olarak yaratan, sonra güçsüzlüğün ardından bir güç veren, sonra gücün ardından bir güçsüzlük ve yaşlılık verendir. O dilediğini yaratır. O hakkıyla bilendir, hakkıyla kudret sahibidir." (Rûm Sûresi, 30/54)

 

11

TEM'15

 

SARAYBOSNA - Bosna’nın doğusunda bulunan Srebrenitsa, BM’nin "Korunaklı Bölge" ilan ettiği Saraybosna, Bihaç, Gorajde, Zepa ve Tuzla gibi yerlerden biriydi. Srebrenitsa’nın bu özelliğinden dolayı komşu bölgelerden de mülteci akını yaşandı ve katliam öncesinde 45 bine yakın bir nüfus Srebrenitsa’da toplandı. 
 

02

TEM'15

 

Sufle. Nam-ı diğer souffle, adını duyduğunuzda dahi içinizde bir şeylerin cız edip eridiğini hissedebileceğiniz Fransız mutfağının baş tacı tatlılarındandır. 1650′ li yıllarda çırpıcının keşfedilmesi ile mutfaklarda yerini alan ve yaygınlaşan bir lezzetir sufle. Yemesi güzel, görüntüsü güzel, ama zor bir tarif. Kıvamını tutturacağınıza inanıyorsanız mutlaka denemelisiniz.

01

TEM'15

 

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte penye tuniklerde de artşlar meydana geldi. Hem rahatlığı hemde şıklığı dolayısıyla özellikle genç kızların tercih ettiği tunik modelleri birbirinden güzel renk ve desenleriyle Sefamervede görücüye çıktı. 

29

HAZ'15

 

Doğu Türkistan dua bekliyor.
 
İslam coğrafyası, Suriye'de savaş, Mısır'da siyasi kaos ve katliamlar, Burma'da Budist çetelerin terörü ve Kobanede katliam ile zor günler yaşarken, Çin zulmü altında ezilen Doğu Türkistan'daki Uygurlar ise dünyanın sessizliğinin gölgesinde yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.

29

HAZ'15

 

Yoğurdun faydaları arasında ilk akla gelen kemik sağlığı için önemli kalsiyum minerali bakımından zengin olması ancak yoğurdun faydası sadece bu değil. Sindirimi düzenlemekten, vitamin ve minerallere, kilo vermeye yardımcı olmaktan kan basıncının düzenlenmesine kadar pek çok faydası bulunuyor.