Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

24

KAS'14

 

Günden güne büyüyen ve kalitesiyle Türkiyedeki en önemli tesettür markalarından biri olan Sefamerve elbiselerine mutlaka gözatmalısınız. Özellikle elbise ve etek boylarıyla tesettürlü hanımların kurtarıcısı olan Sefamervenin birbirinden şık birkaç elbisesini sizler için biraraya getirdik.

 

 

22

KAS'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız iki farklı kombin toplamda 6 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri buyrun birlkte inceleyelim.
 
 
 
 

10

KAS'14

 

Sefamerve Bitti Bitiyor kampanyası dahilinde kullanıcılarına birçok fırsat tanıyor. Bu fırsatları değerlendirerek sezonu siz kapatın. 19.90 TL'den başlayan fiyatlar için ürünleri mutlaka incelemelisiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz.

 
 

05

KAS'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta seçtiğimiz kombin 7 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bir kombini buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

28

EKİ'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen kalitesiyle birbirinden şık tunik,pantolon,elbise modellerini size sunmaya ve kombinleri ayağınıza getirmeye devam ediyor. Mağaza mağaza gezmeden aradığınızı kolayca bulma fırsatı veren Sefamerve ürünleri kullanmadığınız taktirde hem değişim hem iade hakkınızı da saklı tutuyor. Siz deneyin, giyinin, beğenmezseniz ister değişin ister iade edin. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan satış anlayışıyla sizlere en iyisini sunmayı hedefliyoruz. İşte bu haftaki kombinimiz.

 

 

18

EKİ'14
 
Günden güne büyüyan sefamerve, şüphesiz online tesettür firmaları içinde en bol çeşide sahip olanı. Hergün onlaraca model güncellemesinin yanısıra stoklarda da sık sık güncellemelere gidiliyor. Sizler için son güncellenen eşarp ve şal modellerini aynı başlık altında topladık. Üstelik tesettür bonelere de değinmeden geçmek istemedik.
 
 
 

14

EKİ'14

 

Birbirinden şık modelleri barındıran tunik kategorimiz güncellendi. Renk ve beden seçeneklerinin bol olduğu tunikleri detaylı incelemek ve mevcut modellerimizle sefamerve kalitesinden yararlanmak için bu yazıyı mutlaka okumalı, tunik kategorimizi ziyaret etmelisiniz.


 

 

10

EKİ'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen tesettür sektöründe yerini korumayı başaran nadir firmalardan. Çizgisini hiç bozmaması ve müşteri memnuniyetine verdiği önem bu şirketi ön planda tutmaya yetiyor. Site içinde de yeniliğe giden Sefamerve en yeniler kategorisiyle yeni ürünlere daha kısa sürede ulaşmanızı kolaylaştırıyor. İşte sizin için seçtiğimiz modellerin birkaçı..
 

 

25

EYL'14

Hem bayrama yeni modellerle girmek, hemde kışlık alışverişinizi aradan çıkarmak için buyrun, sizin için seçtiklerimize bir gözatın..


 

 

 

16

EYL'14

Sefamerve bayram indirimine erken başladı.. Elbise fiyatları inanamayacağınız kadar çok düştü.

26

AĞU'14
 
 
Sefamerve de aktif olarak satışa sunulan Sarmina markası, kap modelleriyle görücüye çıktı. Birbirinden iddialı ara boy kap modelerin satışa sunulduğu www.sefamerve.com sayfamızı mutlaka ziyaret etmeli, fırsatları gözden geçirmelisiniz. Üstelik indirimli ürünleri dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile dilersenizde kredi kartı ile sipariş verebilirsiniz. Yurtiçi siparişlerimizde de 100 TL ve üzeri siparişler için KARGO BEDAVA!!!


 
 

21

AĞU'14

 

Sefamerve Tesettür Tunik modellerinde güncellemeye gitti. Birbirinden şık tesettür modelleri buradan takip edebilir, dilerseniz sitemiz üzerinden detaylı inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

 

 

16

AĞU'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen ismiyle her güne yeni modelleriyle hayatınıza renk katmaya devam ediyor.Biz de sefamerve ekibi olarak sizler için birbirinden şık pardesü modellerini sizler için derledik. Çok daha fazlasına ulaşmanız aynı zamanda online sipariş vererek kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanmanız için işte birkaç öneri..


 

 

08

AĞU'14

 

Yaz sezonu hızla ilerlerken düğün davetiyeleri de gelmeye devam ediyor. Gelinler kadar gelinin arkadaş çevresini de tatlı bir telaş sardı. Düğün için ne giysem? Mezuniyetler içinde yine aynı telaşa kapılan genç kızların yardımına sefamerve koşuyor.Aradığınız soruların cevabını bulmanız için sizlere birbirinden güzel uzun abiye modelleri seçtik.


 
 
 

05

AĞU'14

 

 

Zengin tesettür koleksiyonuyla sefamervenin rakiplerine fark atması sürpriz olmuyor. Sefamerve giyim yeni sezon modelleri içinde en fazla alakayı, tesettür kot modelleri ve kombinlerinde görüyor. 

 

 

04

AĞU'14

 

Tesettür giyiminde şıklığın önemli parçalarından olan tuniklerin kıyafetlerle uyumlu olması ve yeni sezonun modasına uyması bayanların her zaman şık gözükmesine büyük katkı sağlar.


 

 

22

TEM'14
 
 
 
Sefamerve‘de tesettürlü bayanlara sunduğu bir çok ürün alternatifi ve hesaplı fiyatlarıyla alışverişi zahmetten keyfe çeviren bir online alışveriş sitesi oldu. Birbirinden şık pek çok tesettür kıyafetleri arasında Gülay kombinler tesettürlü hanımların ilgisini çekecek modellerden sadece birkaçı.
 

19

TEM'14

 

Türkiye’nin en büyük tesettür alışveriş sitelerinden biri olan Sefamerve.com‘da yeni sezonda satışa sunduğu ferace modellerinde farklılıklar ve çok özel fiyat avantajı yakalamış durumda. Birbirinden farklı modele ve renge sahip feraceler siyah dışında farklı renklerde yazlık ve kışlık olarak üretilmiştir. Mevsime göre seçip alabilirsiniz.




 

26

HAZ'14

 

 

Dua ilaç, dua merhem tüm can yaralarına.. Yaklaşan Ramazan ayını fırsat bilerek Rahmanın huzuruna koşanlara detaylı ve bir o kadar huzur verici duayı sizler için derledik.

 

 

 

26

HAZ'14

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ettiğim dua kabul olmuyor.”  Bu cümleyi hayatımızda en az bir kez duyarız. Etrafımızda sürekli dualarının kabul olmadığından yakınan ve hatta bunu isyan etme boyutuna getiren insanlar var. Oysa âyet-i kerimede “Bana dua edin, size cevap vereyim” buyuruluyor.  
 
Peki dualarımız neden kabul olmuyor?