Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

27

TEM'14

 

Ramazan farkındalıktır. Rabbimiz 2014 yazında geride bırakmış olduğumuz Ramazan-ı Şerif'i hakkıyla karşılamış olmayı ve yine onu hakkıyla uğurlamayı nasip etsin.

 

 

 

25

TEM'14

 

Arefe günü aslen hicrî kâmerî Zilhicce ayının 9. günüdür ve bu gün Kurban Bayramı'ndan önceki, terviye gününden sonraki gündür. Ancak zamanla Ramazan Bayramı için de kullanılmaya başlanmıştır. Bunun yanı sıra herhangi bir şeyden önceki gün anlamında da kullanılır.

 

25

TEM'14

 

 

Pek fazla merhametli olan Peygamberimiz(s.a.v),ümmeti hakkında son derece şevkatli,merhametli idi.Ümmeti hakkında daima kolaylık yönünü tercih buyururdu.Namazda iken bir çocuğun ağladığını işitse,
 
ona merhameten namazını hafifçe kılar(kısa tutar),çocuğun sesini durdurmak isterdi.Hele Hakk’tan kaçınanların hallerine pek acır,hidayete ermeleri için dua ederdi.
 

24

TEM'14

 

 

Şüphesiz af kapılarının sonuna kadar açık olduğu ramazan ayında, elimizden geldiği, dilimizin döndğü kadar affedilmeyi diliyoruz

24

TEM'14

 

Yepyeni ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Sefamerve ilk tercih olmayı başarıyor. İnternet sitesinden de zevkinize göre alışveriş yapabilir indirimleri kaçırmadan uygun fiyata bu şık Sefamerve eşarplarına siz de sahip olabilirsiniz. Eğer eşarp seçimi için Sefamerveyi tercih ettiyseniz karşınıza istemediğiniz kadar eşarp modeli çıkacaktır.
 

24

TEM'14
 
 
Ebû Hüreyre (Radıyallâhu anh)’tan rivayet edildiğine göre Rasûlallah (s.a.v) şöyle buyurdu:
 
“Ümmetimi zora sokmaktan endişe etmeseydim, onlara her namaz vaktinde misvakla dişlerini temizlemelerini emrederdim.” (Buhârî, Cum’a 8, Savm 27; Müslim, Tahâret 42)
 

23

TEM'14
 
 
 
 
Bayramda baklavayı kendisi hazırlamak isteyenler için kıtır kıtır ev baklavası yapımı ve püf noktaları Sefamerve.com adresinde siz takipçileri için paylaşılıyor. Afiyet olsun!
 

23

TEM'14

 

Ashâb-ı Kirâm, Allâhü Teâlâ’nın Kadir Gecesi hakkında “Bin aydan hayırlıdır.” meâlindeki âyet-i kerîmesine sevindikleri kadar hiçbir şeye sevinmediler.

22

TEM'14
 
 
 
Sefamerve‘de tesettürlü bayanlara sunduğu bir çok ürün alternatifi ve hesaplı fiyatlarıyla alışverişi zahmetten keyfe çeviren bir online alışveriş sitesi oldu. Birbirinden şık pek çok tesettür kıyafetleri arasında Gülay kombinler tesettürlü hanımların ilgisini çekecek modellerden sadece birkaçı.
 

19

TEM'14

 

Türkiye’nin en büyük tesettür alışveriş sitelerinden biri olan Sefamerve.com‘da yeni sezonda satışa sunduğu ferace modellerinde farklılıklar ve çok özel fiyat avantajı yakalamış durumda. Birbirinden farklı modele ve renge sahip feraceler siyah dışında farklı renklerde yazlık ve kışlık olarak üretilmiştir. Mevsime göre seçip alabilirsiniz.




 

19

TEM'14
 
 
 
 
Pek fazla merhametli olan Peygamberimiz (s.a.v), ümmeti hakkında son derece şevkatli, merhametli idi. Ümmeti hakkında daima kolaylık yönünü tercih buyururdu. Namazda iken bir çocuğun ağladığını işitse ona merhameten namazını hafifçe kılar (kısaltır), çocuğun sesini durdurmak isterdi. Hele haktan kaçınanların hallerine pek acır, hidayete ermeleri için dua ederdi.
 

18

TEM'14

 

 

Saat, kemer, yüzük ve gözlükler hanımların vazgeçilmez aksesuarları arasında. Sefamerve yalnız tesettür giyimle kalmıyor aynı zamanda sizleri bu aksesuarlarla da buluşturuyor.


 

18

TEM'14
 
 
Bir kimse tuvalete gireceği zaman üzerinde Allahu Teâla’nın ismi yazılı yüzük ve buna benzer şeyleri bulundurmamalıdır. Tuvalete sol ayakla girilmeli, sağ ayakla çıkılmalıdır. Girmeden önce de şu dua okunmalıdır:
 
*“Allâhümme innî eûzü bike minel hubusi vel habâis.”

17

TEM'14
 
 
Sefamerve giyim markası, kalitesi ve orijinal giyim modelleriyle kendisini kapsamlı kitlelere ispat etmiş köklü tek giyim markası olarak yepyeni sezona iddialı giriş yaptı. Kapalı hanımlar amaçlı, farklı bir yer  meydana getiren Sefamerve, kalitesi ve çeşitli giyim modelleriyle bu imajını savunmaya devam ediyor . Tesettür giysi ve kombin modellerinde ilk önce akla gelen markalardan biri olarak her sezonda ilgiyle karşılanıyor. Bugün sizlerle tesettür giysi modellerinin yanında kolaylıkla kombinleyebileceğiniz aksesuarlara gözatmayı hedefliyoruz.




 

 

17

TEM'14
 
Efendimizin (s.a.v.) üzerine Salâvat getirmenin fazileti
 
Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor: 
 
"Üzerime Salâvat-ı Şerife getiren kimseleri melekler rahmetle anar, meleklerin rahmetle andıkları kimseyi Allah (c.c.) affeder. Allah'ın affetti i kimse için bütün varlıklar rahmet okurlar."
 

16

TEM'14

 

 

Sefamerve bayramda da yine dopdolu yine capcanlı. İndirim fırsatlarını mutlaka değerlendirin. Bayram alışverişinize şimdiden start verin.


 

 

15

TEM'14

 

 
Tesettür giyimin vazgeçilmez parçası olan elbise modellerini Sefamerve, giyim zevkinize göre  tasarlayıp sizlere sunuyor. Yalnız elbiseyle de kalmıyor tunik, ayakkabı ve eşarp modelleriyle de göz dolduruyor.

15

TEM'14

 

 

Diğerleri de ona uymak zorunda kalacaklarsa,yemeği çabuk bırakmamak,daha fazla yemek istemiyorsa bile yermiş gibi oyalanmak  edeptendir.Başkalarının doymasını sağlamak için biraz fazla yemekte de beis yoktur.Özellikle yemek sahibi bu edebi gözetmelidir.


 

 

14

TEM'14
 
 
 
 
Tesettür giyimin online adresi Sefamerve.com, Ramazan ayı boyunca sürpriz kampanyalarla çok özel hediyeler sunuyor.

 
 
 

14

TEM'14
 
 
 
Köle ve cariye hür bir insanın malı olan, kendilerine ait hakları yok denecek kadar kısıtlı bulunan kadın (cariye) ve erkek (abd) insanlardır..